Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

POV: En dag som Content Creator på Triangeln

Hem & Fritid, Mat & Dryck, Mode & Skönhet, Teknik & Service, Uncategorized – Publicerad april 2024

 

Följ med under en arbetsdag på Triangeln med vår sociala medier- kreatör Olivia.

 

Godmorgon

06:15 Godmorgon! Frukosten är serverad för att orka med en rolig heldag med contentskapande. På menyn står chiapuddning med granola, hallon och valnötter, en skummad gurkmejalatte och supergreens. Jag skriver även dagbok varje morgon. Sedan gör jag mig i ordning och hoppar på tåget mot Triangeln.

8:30 Framme i Malmö och jag möts av blå himmel i rulltrappan på Triangelns station. Det finns inget som gör ens trötta vintersjäl lyckligare! Jag träffar min kollega Rona på kontoret, vi tar en kopp kaffe och går igenom vad som ska göras idag.

9:30 Vi rör oss mot butikerna för att börja skapa content! Ingen vet om vi ska flytta in, åka på semester eller bara förvarar all teknik för foto och film i vår kära resväska när de ser oss med vår packning.

10:00 Köpcentrat öppnar och det är showtime! Morgonen bjuder på ett späckat schema där vi först tar oss en sväng till MQ Marqet för att träffa Anneli som ska berätta om att de erbjuder kläder för företag. Mitt över hittar vi en ny pop-up, GOJA, som öppnade den 21 februari och är kvar i huset fram till den 6 mars. Påsken kommer tidigt i år så självklart ska detta berättas i god tid. That Vr Thing firar ett år på Triangeln så vi kikade förbi och pratade med Tilly om deras kommande event!

 

En inspirerande eftermiddag

13:00 Dags för lunch på ett av våra favoritställen, bästa Hummusson! Här är det verkligen hemma hos-känsla, ett perfekt ställe för dig som vill sitta på ett mysigt ställe för en lunch. Deras hummus bowl är en go to för mig! Mackorna med sallad, hummus och massa gott är också en solklar favorit.

15:00 Idag hade vi ett spännande hemma hos-reportage att filma tillsammans med Märtha från Beyond Retro (som ni kan läsa om på sidan 1 i Triangeln Magasin #1). Hon bodde så fint och vi själva blev otroligt inspirerade av henne!

17:00 Vi tillbringade hela eftermiddagen hos Märtha från Beyond Retro för att fotografera och filma i hennes vackra lägenhet i Malmö. När solen började gå ner packade vi ihop och lämnade all teknik på kontoret. Efter en rolig men hektisk dag avslutades dagen med att gå igenom kommentarer och svara på mejl. Tack för att ni hängde med!