Service och hjälpmedel

Toaletter och skötrum
Vi har toaletter på plan 2. Du finner våra toaletter vid McDonalds och Systrarna Grene. Där finns även skötrum, handikapptoaletter samt ett amningsrum med mikrovågsugn och barnstolar.
Hissar till plan 2 finns vid vår 3butik, vid Clas Ohlson och vid Rosegarden.

Hittegods:
Fundera först över var du hade sakerna senast. Kan de stå kvar vid bordet på restaurangen du senast besökte? Följde de med in i något provrum? Ibland finns kvarglömda saker kvar att hämta där du senast minns att du hade dom.

Upphittade saker lämnas in till butiken No47 på plan 2. Telefonnummer: +46 763 41 48 47

Efter en månad överlämnas upphittade föremål till polisens hittegodsavdelning.
Polisen/Hittegodscentralen Malmö. Telefon: 11414

Om du har råkat tappat bort något eller har några frågor kan du alltid kontakta oss på triangeln@vasakronan.se

Gratis wifi
Inne på Triangeln har du tillgång till gratis wifi. Vårt nätverk heter ”Triangeln_Wifi”.

Parkering
Triangelns garage är öppet alla dagar 00–24, dock stängs portarna till garaget kl. 21.00. Men man kommer alltid in och ut med bilen när som helst på dygnet.
På biljetten som du tar när du kör in, finns 6 st. siffror. Dessa siffror ska du knappa in på en knappsats som finns på  Rådmansgatan 12.
När du kommer ner till garaget går du till en biljettautomat och betalar din biljett, hämtar din bil och kör fram till bommen som öppnas och det är bara att köra ut.

Hundar
Triangeln välkomnar hundar att passera igenom centret. Det är upp till varje butik/café/restaurang om de vill tillåta våra fyrfota vänner inne hos sig. Så vi ber om respekt för detta. Hunden ska alltid vara kopplad och får ej lämnas obevakad.

Ta ut eller sätt in pengar
Det finns totalt 5 st. uttagsautomater och 1 st. insättnings automat på Triangeln. Det två “Kontanten-automaterna” hittas på entréplan, vid nedgången till garaget mitt emot H&M och intill Lyko. På plan 2 i butiken “Cobblers” finns två Bankomater och en insättningsautomat samt uttag för Euro.

Biltvätt
Tvätta bilen medan du gör ärenden på Triangeln, få två timmars gratis parkering. Läs mer på www.triangelnbiltvatt.com.

Öppettider biltvätt:
Vardagar: 07–20
Lördagar: 09–16
Söndagar: 10–16

Fotoautomat
Du hittar fotoautomaten nere i garaget, vid röd entré. Röd entré ligger mitt emot H&M.