Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Vasakronan bygger coworking på Triangeln

Teknik & Service – Publicerad januari 2023

Vasakronans första Arena i Malmö placeras i absolut bästa läge. Mitt i Triangelns köpcentrum. Här har ni opera, konst, puls, folkvimmel och Malmös största handelsutbud alldeles utanför porten. Dessutom är ni granne med Pildammsparken och vill ni nå längre så är det trettio steg till kommunikationer som tar er vidare ut i Malmö, Sverige eller resten av världen.

Arena Triangeln erbjuder 100 flexarbetsplatser i en inspirerande och dynamisk miljö, tolv mötesrum utrustade med smart teknik och allt annat ni behöver och 95 butiker, restauranger och caféer i galleria Triangeln. Det kommer även att finnas möjlighet att hyra ett alldeles eget arenakontor.

Ett nytt sätt att arbeta

Arena är mycket mer än coworking, det är en förlängning av ert kontor och ett nytt sätt att arbeta på. Här står välmående och funktion i fokus. Ljud, ljus, doft och ergonomi är genomtänkt in i minsta detalj, precis som de noga utvalda materialvalen. Varje rum är utrustad med smart teknik och varje yta är en upplevelse i sig. Kort sagt har ingenting lämnats åt slumpen, utan allt finns på plats för att skapa en så inspirerande miljö för er som möjligt.

Välkommen till Arena Triangeln – en enkel lösning för mer kontor, precis när ni behöver det. Öppnar den 17 April.

För mer information se vasakronan.se.