Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Bästa mobilen

Teknik & Service – Publicerad oktober 2022

Dags att uppdatera luren? Vi vet att det kan vara svårt att navigera i djungeln av olika modeller, märken och funktioner. Därför har vi samlat höstens hetaste mobiler från husets butiker åt dig. Det första steget inför det kommande köpet är att komma underfund med vad som är viktigast för dig – priset, kameran, minnet eller något annat? Är du en trogen Apple-användare eller satsar du på Android? Vi har valt att fokusera på vilka telefoner som har den bästa mobilkameran, vilka som är mest prisvärda och vilka som toppar trendlistorna just nu. Se hit!

Bäst kamera

Möjligheten att kunna föreviga livet med ett enkelt knapptryck är ett måste idag. Därför är en central funktion i mobilen att den kan ta skarpa bilder i alla lägen, så att man kan bläddra tillbaka i fotoalbumet och minnas alla härliga stunder. I toppen av ligan av mobiler med grymma kameror hittar du just nu Samsung Galaxy S22 Ultra på Tele 2 och iPhone 14 Pro Max på Telenor. Vad gäller Samsung Galaxy S22 Ultra så är kamerorna i den nya S22-serien helt omarbetade och glänser med sin förmåga att fotografera i mörker. De har den största sensorn hos Samsung hittills, större pixlar än tidigare och en slutare som släpper in mer ljus så att bilder och videos på natten blir bättre än någonsin.

Som vanligt sviker inte kameran i Appels iPhone, och i iPhone 14 Pro Max får du en suverän kamera, grym bildstabilisering och en stabil och bra mobil i allmänhet. Ett bra val!

Mest prisvärd

Vill du ha mycket telefon för pengarna ska du vända blicken mot Xiaomi Redmi Note 11 Pro och Samsung Galaxy S22 5G, som du hittar på Tele 2 respektive Telia. Det växande märket Xiaomi har än en gång levererat en mobil till lågt pris, men med hög prestanda, bra kamera samt ett starkt och snabbladdat batteri. På bara en kvart kan du ladda upp till 50%! Samsung Galaxy S22 5G är den minsta och mest prisvärda mobilen i Samsungs S22-serie. Trots det lägre priset är Samsung Galaxy S22 5G lik de andra modellerna i serien, då många funktioner är samma.  Den är också utrustad med en trippelkamera, dynamisk 120 Hz-skärm och maxad prestanda, tack vare Exynos 2200-chipet.

Hetast & nyast

Bland de hetaste och senaste på marknaden ligger trion av Samsung Galaxy Z Fold4, Apple iPhone 14 och Apple iPhone 14 Pro Max. Perfekt för dig som vill ha alla de senaste uppdateringarna och en genomgående högkvalitativ mobil. Samsung Galaxy Z Fold4 kan du dessutom, fiffigt nog, vika så att den tar mindre plats i fickan. Besök Elon, Tre och Elgiganten för att hitta dessa favoriter.

Maximera din upplevelse

När du väl hittat bästa mobilen, se till att använda den till max! Det finns massvis med prylar som optimerar de funktioner som redan finns. Har du till exempel testat objektiv-kitet till mobiler från Kjell & Company? En guldgruva för dig som älskar att experimentera med fotografering!

Sist men inte minst…

…säkerheten! En krossad skärm är aldrig roligt, och finns det något mer irriterande än en glappande strömkabel? Som tur är finns det skydd som räddar dig från dessa missöden. Sväng förbi Kjell & Company och Clas Ohlson och plocka på dig ett skärmskydd och mobilskal så är du kittad för en klumpig vardag!

Hoppas att du hittar din nya favoritmobil, och kom ihåg att du alltid kan vända dig med frågor till våra experter i butikerna!