Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Vilken filmgenre är du? Hitta ditt starter-kit.

Mode & Skönhet – Publicerad september 2023

Är du den som tycker om att krypa upp under filten med hjärtat i halsgropen eller vill du helst bevittna gnistrande romantiska ögonblick med pralinerna i högsta hugg? Kanske trivs du istället bäst med en avslappnad och komisk skrattfest? Upptäck vilken filmgenre du är och låt våra starter-kits visa var du verkligen hör hemma!

Genre: Skräck

Tycker du om att gripas av fasa och känna pirret längs ryggraden när skuggorna smyger kusligt i mörkret? Då är det hög tid att du utforskar din skräckfilms-personlighet! Du syns ofta i ett matchande mysset med huva och en stor mjuk pläd att gömma dig under när spänningen stiger – helst i mörka färger så att spökena inte ser dig förstås. Självklart dukar du upp med sötsalta snacks och en kall läsk för att lugna nerverna och hålla dig vaken hela kvällen. Stämningen är komplett i ett nedsläckt rum med endast levande ljus och dekorationslampan som lyser mystiskt. Ditt starter-kit är såklart inte komplett utan den pålitliga ficklampan!

Genre: Romantik

Är du en romantiker som älskar att förlora dig i kärlek och passion på filmduken? Då är det hög tid att utforska din romantiska filmpersonlighet. Du syns ofta i en mjuk satinpyjamas omgiven av fluffiga kuddar och söta praliner som du gärna delar med någon – om du inte gråter av hjärtesorg, det vill säga. En personlig och färgglad kopp är oftast fylld med ditt favoritte och doftljusen brinner med drömska dofter som förvandlar ditt vardagsrum till en romantisk oas. Allt du behöver för en perfekt filmkväll finns i ditt starter-kit så att du kan gripas av kärlekshistorierna och låta känslorna flöda!

Genre: Komedi

Är du en humor-fantast som älskar att skratta åt galenheter? Då ska du utforska din komedifilms-personlighet! Du syns ofta bekväm i din skönaste flanellpyjamas inför ett filmmaraton, redo att sjunka ner i soffan med ett fotbad och svalkande eyepatches som får dig att se extra skojig ut. Dina välanvända innetofflor kompletterar den avslappnade stilen och en stor påse med lösviktsgodis som räcker hela helgen ska helst finnas inom räckhåll. Du tycker om att bara behöva trycka på ”play” och skratta tills magmusklerna värker. Komedin är din trygga punkt och med detta starter-kit är du alltid redo för ett gott skratt!

Oavsett vilken filmgenre du tillhör är det roligt att utforska och omfamna sin filmpersonlighet. Med rätt prylar, snacks och atmosfär kan du visa var du verkligen hör hemma och fördjupa dig i filmens värld under höstens alla filmmaraton. Kasta dig in i din favoritgenre och låt filmkvällarna rulla!