Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Vardagsmode våren 2023

Mode & Skönhet – Publicerad mars 2023

En ny årstid runt hörnet innebär ofta en önskan att uppdatera garderoben med fräscha och inspirerande plagg. Genom att blanda upp de plagg du redan har med några nya skapas massa nya möjligheter av kombinationer och outfits. Här kommer några tips på nyckelplagg för modet våren 2023, för dagar med olika behov och önskemål!

Bekvämlighet med stil

Vissa dagar vaknar man upp och vill bara ha något mjukt och skönt på sig. Då ska man såklart ha det! Det fiffiga är att det inte behöver betyda att man går runt i mjukisdress, utan det finns massor av fina plagg i härliga material och sköna passformer. Ett säkert kort är de långärmade tröjorna från Intimissimi i kashmir. Med det lätta och mjuka materialet håller du dig varm och bekväm hela dagen, samtidigt som du får en fin look. En annan vinnare är tröjan i merinoull från Dressman. Den är snygg, skön och passar perfekt för en vardag på jobbet när morgnarna fortfarande är kyliga och ruggiga.

Smakfull vardag

Viktig dag på jobbet? Då kan det kännas som en boost att ha lite extra snygga och stilfulla kläder på sig. Att piffa lite extra kan förbättra både humöret och utstrålningen. Prova att lyfta självkänslan med en cool kavaj eller en elegant skjorta. Med våriga power-plagg från MQ Marqet och Volt kommer du att briljera på nästa möte!

Sneak-peak på våren

Än är våren inte riktigt här, men solen börjar kika fram och med det börjar vårkänslorna att spira. Smygstarta gärna med vårtrender som ljusa toner, beiget och små, poppiga färgklickar. Den som verkligen vill hänga med på catwalkens modetrender ska satsa på att addera färgen limegrönt i vår. BikBok har fått in ett par ursnygga byxor i limegrönt som passar perfekt för att fånga upp den heta trenden. Ett ekonomiskt alternativ är också att lägga till accessoarer som solglasögon och hårklämmor för att införliva lite vårfärg i garderoben.

Oavsett om du fokuserar på bekvämligheten eller trenderna med ditt vårmode, så kom ihåg att ett stort leende alltid är den bästa accessoaren och lyfter upp vilken outfit som helst. Experimentera och ha kul med din vårgarderob!