Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Tips för att hålla dig frisk

Mode & Skönhet – Publicerad september 2022

Idag är den perfekta dagen att starta nya, goda vanor! När höstens mörker kommer är det viktigare än aldrig förr att vara snäll mot sig själv och ta hand om sin  kropp. Med hälsokost och daglig motion kommer man en lång väg och bygger upp immunförsvaret. Perfekt för att motverka förkylning. Börja nu, för din egen skull!

Hitta din motivation

Om du har tankar på att komma igång med träning men inte riktigt kommit dit än, fundera på vilka mål du har och varför det är viktigt för dig. Skriv gärna ner dessa och använd som påminnelser när det väl är dags att sätta igång med ett pass. Våra bästa tips är att ta det lugnt i början, och gör det till en rolig stund att se fram emot. Införskaffa en outfit som du känner dig snygg och stark i, redskap som går att träna med överallt och en aktivitetsklocka så att du kan följa dina framsteg! Du hittar allt du behöver på Stadium och Kjell & Company.

Boosta inifrån

Ge din kropp det lilla extra med naturlig hälsokost från Life. Här hittar du multivitamin i alla dess former som minskar trötthet och andra åkommor. Om du är osäker på var du ska börja, kika på D-vitamin, Ashwagandha och Spirulina! Vitamin D är bra när solen lyser med sin frånvaro och du behöver komplettera intaget på andra sätt. Ashwagandha är veganskt och hjälpsamt mot trötthet, utmattning och för normal prestationsförmåga. Spirulina är en mikroalg som fungerar som ett bra kosttillskott för vegetarianer. Det innehåller protein, karotenoider och klorofyll. Ett riktigt supertillskott för hälsan!

När förkylningen är framme

Om du mot alla odds ändå råkar ut för en förkylning eller annan sjukdom i höst finns det såklart en rad läkemedel på Apotek Hjärtat som snabbt får dig på benen igen. En huskur med honungste och ingefärashot kan vara väl så bra, men ibland behövs det kompletteras. Viruseptin nässpray och Ipren tar udden av det värsta så att du kan vila upp dig i lugn och ro!

Ta hand om dig och jobba förebyggande så får du en glad och energifylld höst. Och kom ihåg, hur mycket man än preppar kan höstförkylningen ändå smyga sig på och då finns Apotek Hjärtat på Triangeln där som räddaren i nöden!