Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Sommar 2024: stilsäkert strandmode

Mode & Skönhet – Publicerad juni 2024

Nu är sommarn på intåg och det är dags att dra fram strandplaggen och accessoarerna som platsar i sol och värme. I sommar handlar strandmodet om att kombinera stil med komfort, oavsett om du söker badkläder för dam, herr eller barn. Med ett brett utbud av färger, mönster och snitt finns det något för alla att känna sig bekväma och snygga i på stranden.  

 

Strandmode för dam  

På damavdelningen ser vi allt ifrån enkla och stilrena svarta bikinis till färgglada baddräkter. Dras du åt det mer eleganta hållet så satsa på en baddräkt i år, det dyker upp mer och mer i butikerna. Dessutom är det bekvämt och avslappnat, så att du kan vara både snygg och ledig. För att binda ihop looken ska du tänka på att accessoera till max! Bygg på med en kjol eller kaftan, solglasögon, hatt och smycken med till exempel snäckor.   

 

Snyggt och funktionellt för herr 

Bland herrmodet ser vi badshorts i dämpade färger som marinblått och grönt, men även livfullare mönster för den som vill sticka ut. Korta badbyxor är tillbaka, inspirerade av 70-talets surfkultur, och passar perfekt för både stranden och poolen. Många märken erbjuder också snabbtorkande material vilket gör dem till ett givet val för lek och sport i vatten! 

Strandkläder för de yngsta  

När det kommer till barnens kläder vid stranden och poolen är det framförallt viktigt att tänka på funktionaliteten. Välj plagg med UV-skyddande material för att skydda de små från solens starka strålar, och komplettera med solkräm där plaggen inte täcker. Se till att det går att leka och röra sig fritt med praktiska detaljer som justerbara axelband. I andra hand vill vi såklart se lekfulla mönster och härliga färger som matchar den härliga energin och glädjen av att leka i vattnet! 

Hoppas att du fått inspiration till strandgarderoben och känner dig redo för ljuva stranddagar. Låt sommaren 2024 bli din mest stilsäkra och bekväma hittills!