Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Signature Kollektion – Hunkemöller

Mode & Skönhet – Publicerad maj 2024

Vår nya Signature Kollektion är omsorgsfullt designad för att vara en förläning av dig. En fulländad bas som smälter in perfekt på din kropp. Med ett mjukt och följsammt tyg som är byggt på ett innovativt second skin-tyg, formar det sig perfekt efter din kropp så att du får en viktlös känsla med behagligt stöd. Vi på Hunkemöller förstår dina behov som kvinna och hyllar den vackra kraft som din kropp har. Signature Collection är den sanna förlängningen av din egna identitet. Your personality. Your curves. Your signature.

Vi presenterar nästa evolution inom underkläder. Vår Smooth-kollektion är omöjlig att motstå, med sin
barely-there känsla som är sammetslen.
Vår supertunna stoppning och unika bundna sömmar kan anpassa sig efter din kroppsform, för otrolig komfort hela dagen. Det innovativa mikrofibertyget i denna vackra kollektion är så lätt att du knappt märker att du har det på dig, och utan några sidobågar är dessa behåar dessutom back-roll-friendly, och gräver sig inte in i huden. Så bekväma att du aldrig kommer att vilja ta av dem. En förlängning av din egen identitet.

Ta steget in i självsäkerhet och mångsidighet med vår multiway-bh – en självklarhet att ha i garderoben, som förhöjer varje ögonblick. Från avslappnade t-shirtar till festkläder. De stilrena sömmarna vid halsen försvinner under alla kläder och ger en följsam silhuett, medan den mjuka knäppningen baktill och ryggbandet i spets ger en feminin touch. Känn det stöd och den komfort du förtjänar, helt sömlöst integrerad i varje aspekt av din dag. Och när det är dags att gå axelbandslös, låt de strukturella sidobågarna omfamna din form och ge dig möjlighet att röra dig med elegans och självförtroende. En förlängning av din egna identitet.