Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Glitterfest

Mode & Skönhet – Publicerad maj 2024

Glitter, färg och fest! Snart är tiden kommen för den stora schlagerfestivalen och det finns ingen anledning att hålla tillbaka. För att komma in i rätt feststämning erbjuder Triangeln event och tips i glittrets tecken. Häng med!

Glitter-AW

Den 8 maj bjuder Triangeln in till Glitter-AW mellan kl. 16-20. Här får du chansen att öva på dansstegen och snurra under discokulorna, en perfekt förberedelse inför lördagens festligheter helt enkelt! Om du är den som hellre håller dig i kanten på dansgolvet så kan vi glatt meddela att butikerna dessutom har erbjudande och annat skoj på gång. Kanske hittar du några glittriga accessoarer eller en rolig hatt att piffa upp schlagerlooken med? Läs mer om eventet här!

 

Eurovisionyra

Eurovisionyran slår till på Triangeln den 11 maj från kl. 11 till 17 och är en dag fylld av spektakulära upplevelser.

En av höjdpunkterna är att du får möjligheten att förvandlas till en stjärna på scenen med professionell styling från elever på Leep hår- och make-upskola. Glitterpimpa dig till perfektion och få en look som stjäl showen på Malmö Arena eller hemma i TV-soffan! Du hittar Leep-gänget utanför H&M.

För de mindre schlagerfansen väntar Sunny, den lekfulla räven från Lekia, som sprider godisregn kl. 11, 13 och 15. Så slå dig ner utanför Lekia och fyll på energidepån med söta godsaker inför resten av dagen.

 

 

Glittra med Lyko

Om din plan är att glitterpimpa på egen hand hemma i badrummet så hittar du allt du behöver på Lyko. Här finns produkter som skapar ett solkysst glow och sprakande lyster som du dessutom har nytta av hela sommaren framöver. Till exempel funkar ögonskuggspaletten “By Lyko Think Big Eyes Palette” både för en glittrig fest make-up och en mer vardaglig look med neutrala färger. Passa på att fylla på sminkväskan!

 

 

Oavsett om du är ett hardcore Eurovision-fan eller bara är ute efter en rolig dag på stan är du varmt välkommen att delta i festligheterna och glittra med oss. Hoppas att vi ses där, redo att uppleva en unforgettable dag full av glädje, musik och gemenskap!