Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Freja från Intimissimi avslöjar: Vad har du i väskan?

Mode & Skönhet – Publicerad april 2024

Vad bär du egentligen runt på i din handväska? Vi har alla saker vi inte kan lämna hemmet utan, men vad är det som ligger och skvalpar i Frejas väska från Intimissimi? Häng med när vi tar en titt på hennes vardagliga föremål som hon inte kan leva utan!

Vad finns i Frejas väska? Först och främst: ett par brasilians i den underbara färgen Morning Pink. Kan inte så konstigt när hon jobbar på Intimissimi eller?

Vi hittade till slut fyra olika anteckningsblock i hennes väska.  Det är såhär hon håller sig strukturerad. Finns det inte nedskrivet glöms det lätt bort! Freja har till och med ett sprillans nytt block från Akademibokhandeln redo att fyllas med idéer och tankar.

 

Brazilian trosor Pretty Flowers – Intimissimi 219 kr Anteckningsbok – Akademibokhandeln 129 kr Apple AirPods Pro 2nd gen – Telia 3295 kr

En sak som Freja aldrig lämnar sitt hem utan är hennes AirPods. Dessa nya från Apple har grym brusreducering! Och när energin börjar tryta, finns det alltid en juice från Espresso House.

Men låt oss inte glömma de små, men ack så viktiga, detaljerna. En clutch full av kvitton och kort, halstabletter och en hårborste för att alltid vara redo för nästa möte. Läppglanset är naturligtvis essentiellt för Freja. Hennes favoritparfym från Prada får alltid hänga med i väskan. 

Och bland allt detta gömmer sig även en oväntad skatt: hennes läpp-penna från Normal. Så bra och prisvärd! 

Så där har ni det, en liten glimt av vad som gömmer sig i Frejas handväska. Hade ni låtit någon kolla igenom er väska, kanske vet du inte ens själv vad som gömmer sig där?  

 

Detangling Brush Mini – Lyko 129 kr Dior Addict Lip Glow Oil – Kicks 490 kr Prada Paradoxe Eau De Parfum 30 ml- Lyko 714 kr Läppenna W7 – Normal 19 kr

Se hela reportaget! 

Om du är nyfiken på vad som ryms i Frejas väska, kolla in videon på vår youtube kanal här!