Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Festfin, 3 outfits som får oss att vilja klä upp oss i jul.

Mode & Skönhet – Publicerad december 2022

Med två veckor kvar till julafton fylls kalendern upp med festligheter för att fira årets glammigaste högtid. Det är allt från julfest på jobbet till middag med kompisar, och sist men inte minst: nyårsafton! Varje tillfälle kräver sin outfit, så därför har vi börjat planera några säkra kort som kommer få er att glänsa lika mycket som stjärnorna i jul! Vi snackar eleganta outfits i helsvart, klassiskt rött och juligt, glitter och glamour…

Snygg i svart

En elegant, klassiskt snygg outfit i svart går alltid hem. För att göra utstyrseln intressant kan man variera material och textur. Här har vi matchat ett kostymset med en spetstopp för att få outfiten att sticka ut med det lilla extra. För herrar passar det fint med en polotröja som är både stilig och avslappnad. Kom ihåg att addera accessoarer som skärp, käcka strumpor eller en tjusig väska för en komplett look. Perfekta outfits till en julfest helt enkelt.

Klassiskt, rött och juligt

En ultimat outfit till julafton är uppklädd, men samtidigt mysig. Satsa på naturnära färger och rött. En mönstrad stickad är ett bra klädval för den som vill vara mer avslappnad, men såklart är det också ett perfekt tillfället att bära en röd klänning. Du kan välja att antingen klä upp eller ner den, beroende på vad du är mest bekväm i. Vi har valt enkla och fina klackar, och glittriga attiraljer för att maxa festkänslan.

Glitter och glamour

Kan det vara årets svåraste fråga, vad en ska välja för nyårsoutfit? Vilken av alla nyårstoppar? Eller ska det vara en nyårsklänning istället? Som den kvällen man absolut inte kan bli för överklädd rekommenderar vi att gå all in. Låt dig inspireras av glitter och paljetter och välj ut dina drömmars outfit. En långklänning passar bra till en högtidlig tillställning, precis som kostymen med snygga och diskreta ränder kombinerat med en silvrig fluga, kvällen i ära.

Följ dessa kategorier så sparar du timmar framför garderoben. Kom ihåg att addera accessoarer och matchande skor så är looken komplett och du kommer skina på årets sista festligheter!