Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

12 finaste ytterplaggen i höst!

Mode & Skönhet – Publicerad september 2023

Förbered dig inför den stundande hösten genom att säkerställa att dina höstjackor är i perfekt skick. Lämna in dem till  Cobblers för kemtvätt eller låt en av deras skräddare se till att de är rena, hela och fräscha! Låt inte en lös knapp eller gammal kaffefläck hindra dig från att använda en favorit. Om du inte redan har en favoritjacka i din garderob, behöver du inte oroa dig. Vi har handplockat några av våra favoritjackor för hösten 2023, som kommer att hålla dig både snygg och varm när temperaturen börjar sjunka!

Rutiga statement jackor

Det finns massvis av olika modeller när det kommer till höstjackor i allt från långa till korta modeller. Men en trend som alltid är lika populär är rutiga jackor. I år ser vi dem i nya färger och skärningar. Sätt färg på hösten med en kaxig rutig jacka i mustiga toner som cappuccinobrun eller mysig marinblå. Söker du en riktig statement-piece? Då är en oversized rutig jacka med knappar i kontrasterande färger en given favorit i höst. Tips är att alltid ta en storlek större än vad du brukar ha för att uppnå den trendiga oversized looken. Passa på att kombinera den med en ribbstickad halsduk med inslag av ull och matchande mössa och du är redo för kyliga höstdagar!

Stilrena korta jackor

För dig som föredrar en mer tidlös look finns det gott om stilrena alternativ. Korta, croppade jackor i rak modell med markerad krage är en kombination som aldrig är fel. En svart, klassisk kappa eller en enkel dunjacka är även de helt rätt i höst. Alla minns väl Kappahls succéjacka som såldes slut på sekunder! Till vår glädje är den tillbaka i år, i fler färger.

Klassiska kappor

En kappa är den ultimata höstklassikern! I år ser vi en återkomst av långa, eleganta kappor med bälte i midjan. De ger dig en sofistikerad look som passar lika bra på kontoret som på en kväll på stan. Även en trenchcoat är ett utmärkt val. Den är både praktisk som snygg och skyddar mot regn och kyla. En kort trenchcoat är extra trendig just nu och ger en modern twist till den klassiska stilen.

Oavsett om du går för en klassiska kappa, en trendig croppad jacka eller en gammal favorit, kom ihåg att din höststil handlar om att känna dig bekväm och självsäker. Besök våra butiker på Triangeln köpcentrum för att utforska det stora urvalet av höstjackor och hitta din nya favorit för säsongen!