Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Snyggt på stranden

Hem & Fritid, Mode & Skönhet – Publicerad juni 2023

Sanden mellan tårna, solen i ögonen och vågornas lugnande brus. Äntligen är strandens lata och soliga dagar här igen! Låt dig inspireras av årets badmode och allt vad som behövs för att vara riktigt rustad på stranden; badkläder, strandkläder och en välpackad strandväska!

Stiligt på stranden

När det kommer till bikinis är det en kombination av stil och komfort som gäller. En trend som dominerar badmodet 2023 är mönstrade bikinis med knytningar och detaljer. På Calzedonia finns det massor av olika badkläder och en favorit är den triangelformade bikinin i fantastisk färgpalett. Twilfit by Change erbjuden en tidlös svart baddräkt med perfekt passform, men är du ute efter extra glamor ska du kolla in Lindex glittriga bikiniset i grönt. De har dessutom urgulliga badkläder för de allra minsta, så att hela familjen är redo för sol och bad. Vad gäller badshorts har Cubus flera olika varianter i glassiga färger och på KappAhl hittar du riktigt stiliga badshorts i randigt mönster.

Snyggt att ha över

Njut av strandlivet med stil och satsa på att ha en outfit som du känner dig snygg i och som är lätt och luftig för de allra varmaste dagarna. Kör gärna på modeller i oversize och material som linne som svalkar skönt. En klänning eller skjorta kan vara skönt att slänga över axlarna, och kom ihåg att ha något på huvudet som skyddar mot solen. För att fullända din strandlook kan du också addera några snygga accessoarer som solglasögon och en strandväska för att hålla dina viktiga tillhörigheter nära till hands.

Smart att ha i väskan

När du ska njuta av strandlivet är det viktigt att packa väskan rätt. Först och främst är solskydd en absolut nödvändighet, och ACOs solspray SPF 30 från Apotek Hjärtat är perfekt för att skydda din hud mot solens strålar. En stor och praktisk strandväska är oumbärlig för att bära med dig allt du behöver till stranden. Clas Ohlsons strandväska med en inbyggd kylväska är både stilfull och funktionell, så att du kan hålla dina drycker och snacks svala under hela dagen. Till sist är det en god idé att preppa med underhållning så att alla i familjen är nöjda och glada under dagen; böcker, strandleksaker, vattenleksaker och hörlurar är suveränt att ha med sig till stranden.

Äntligen redo att ge sig av! Packa din strandväska, sväng inom Triangeln och så ses vi på Ribban! Ta det lugnt i solen!