Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Snabba sista-minuten klappar

Hem & Fritid, Mat & Dryck, Mode & Skönhet – Publicerad december 2023

Känner du att julafton närmar sig alldeles för snabbt och att-göra listan ser ut att vara oövervinnlig? Det finns fortfarande knäck att koka och klappar att köpa, men ta det lugnt! Att fixa de sista julklapparna behöver inte vara komplicerat. Med våra bästa sista-minuten tips kan du ordna det på nolltid och dessutom göra succé! Här kommer några snabba och enkla klappar som är lättillgängliga på Triangeln så att du är redo att avsluta julhandlingen utan stress.

Vardagshjältar

När du behöver en fin och snabb julklapp till en bekant, snäll kollega eller det årliga julklappsspelet behöver det inte betyda att du måste köpa något opersonligt eller saker som inte kommer till användning. Fokusera på saker vi alla kan behöva i vardagen som till exempel en elektrisk noppborttagare från Clas Ohlson som ger kläderna nytt liv, en smidig kokbok för bakverk utan ugn av Camilla Hamid eller ett kit med väldoftande duschtvålar från The Body Shop. Något annat som definitivt går hem är att ordna något trevligt till julbordet, som en fin ostbricka på ett ostset från Önska och några goda tillbehör att lägga på.

Smått eller stort

Vi förstår att en del sista-minuten klappar kan behöva vara enklare för en mindre peng och att andra ska vara lite mer påkostade. Oavsett vad du är ute efter finns det klappar som inte tar lång tid att ordna. För en touch av lyx kan ett nytt påslakanset från Hemtex vara en perfekt gåva, det är dessutom något man sällan unnar sig själv i vardagen. Leta efter trendiga material som flanell eller juliga mönster så blir det en fin inredningsdetalj. Du kan även ge bort en paus från den hektiska julruschen och återuppliva gamla minnen med klassiska sällskapsspel från Flying Tiger Copenhagen, det blir en enkel men rolig gåva som sätter guldkant på julfirandet.

Livets goda

Till någon med smak för livets goda är en presentpåse med godsaker från Kahls Kaffe den perfekta lösningen. Deras utvalda delikatesser skapar en smakfull julklapp som enkelt kan anpassas efter mottagarens tycke, det är dessutom en perfekt gå-bort-present! En klapp som visar omtanke om hälsa och välmående är den praktiska massagekudden, alla känner säkert någon som klagar på sin stela nacke och behöver lite extra avslappning. För de modeintresserade är fina scrunchies en trendig och användbar julklapp, de håller inte bara håret på plats utan ger också en stilig touch. Du kan även ge bort lite atmosfär med en vacker ljuslykta från Lagerhaus, en stämningsfull gåva som sprider ljus och värme för kalla vinterkvällar!

Fler härliga julklappstips hittar du i vår kompletta julklappsguide. När du hittat rätt klappar är det bara att traska in till Triangelns Julstudio på plan två, så hjälper vi dig att slå in klapparna till förmån för Skåne Stadsmission.

Läs mer om öppettiderna och julen på Triangeln.

Köp presentkort här!