Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Skidsemester borta eller vinterbad hemma?

Hem & Fritid – Publicerad december 2022

Vintersäsongen bjuder på många magiska aktiviteter, som blivit till favoriter hos många av oss. Är du den som drömmer om att åka upp i bergen och susa nerför, eller vill du hitta på något roligt att göra på jullovet i Skåne? Kanske ska du våga dig på att ta ett kittlande iskallt dopp eller underhålla barnen med jullovsaktiviteter i snön? Vad som än känns rätt för dig, så är bra kläder viktigt för att få den bästa upplevelsen. Inget är särskilt roligt när tårna är kalla och blöta. Därför har vi preppat med klädtips för olika aktiviteter så att ni kan njuta av vinterns bästa sida!

Rätt klädd i backen

Se upp, här kommer svindlande snabba och snygga skidkläder! Som generell regel gäller att använda lager på lager. Grunda med ett underställ, fyll sedan på med ett mellanlager som en ulltröja från XXL eller en funktionströja från Stadium. Till yttersta lagret har de båda butikerna en stilig skidjacka och skidbyxor i vind- och vattentätt material som håller dig torr och varm hela dagen. Addera skidglasögon, hjälm och ordentliga handskar så är du redo för backen!

Redo för ett dopp i det blå

Att vinterbad blivit en uppåtgående trend har väl inte undgått någon. Men vad behöver man egentligen för utrustning för vinterbad? Svaret är inte svårare än badkläder, en mössa och en värmande badrock att dra på efteråt. Saknar du något av det så är det på XXL och Hemtex du ska leta. Trots att det till en början kan kännas motbjudande att bada i kylan så ger det tillbaka väldigt mycket när man väl är igång. Förutom en härlig upplevelse så anser många att det motverkar trötthet, förbättrar humöret och stärker självförtroendet. Är 2023 året du testar att bli en vinterbadare?

Utelek för de minsta

Än finns det hopp för lite mer snö även till oss längst nere i söder, och då gäller det att vara redo och dra på overallen och passa på. Ladda upp med miniskidor, stjärtlapp eller snowboard efter tycke och satsa på en rolig heldag utomhus med barnen. Med lite varm choklad och bullar i väskan blir det garanterat en fin och minnesvärd dag.

Välkomna in på Triangeln och hitta rätt kläder för dig och din favoritaktivitet. Och varför inte passa på att ta en värmande fika samtidigt, även det hör ju vintern till!