Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Sista minuten-klappar

Hem & Fritid, Mat & Dryck, Mode & Skönhet, Teknik & Service – Publicerad december 2022

Att hitta den perfekta julklappen till dina nära och kära kan vara en utmaning, speciellt när det inte är så långt kvar till julafton och tiden är knapp. Om du har en del paket kvar att fylla på med under granen så är dessa tips för dig. Det finns massor av sista minuten-julklappar som garanterat kommer att göra din familj och dina vänner glada.

Räddarna i nöden

Du kan dra en lättnadens suck, för här hittar du presenterna som alltid går hem! Ett tips är att välja ut en bok efter din persons intresse som hen kan krypa upp och läsa i soffan med en ny mysig filt. Denna dunderkombo hittar du såklart på Akademibokhandeln och Hemtex. Är det ingen bokmal som ska få julklappen kanske en känsla av lyx med en handkräm från The Body Shop eller en parfym från Kicks passar bättre? Sist men inte minst så är ett presentkit från Bengtsons Ost eller ett presentkort på Triangeln alltid mitt i prick. Vem älskar inte att mumsa på delikatesser eller få välja ut precis vad en själv vill från någon av alla våra butiker?

Plånbokens hjältar

En bra julklapp behöver inte kosta en förmögenhet. Du kan visa din omtanke med väl utvalda gåvor som är praktiska, eller sådant som man sällan köper själv. En fin gåva är ett schackbräde från Flying Tiger Copenhagen, ett klassiskt spel som både unga och gamla kan ha glädje av i många år. Kanske blir det schackturnering hela julaftonskvällen lång? Andra budgetvänliga klappar hittar du på Clas Ohlson, Kjell & Company, Rituals och Kahls The & Kaffehandel. Där finns allt från minimassage till zest-järn!

Julklappshandelns mästare

Om du fortfarande inte kommit fram till vad du vill ge bort så finns det såklart en sista utväg. Eller två stycken, faktiskt. Om du inte redan läst den, så har vi satt ihop en hel julklappsguide med massa andra tips för att underlätta din julklappsinhandling! Hela guiden hittar du genom att klicka här. Annars är det alltid uppskattat med ett presentkort, som du enkelt kan köpa i vår presentkortsautomat på Triangeln. Automaten finns på entréplan vid Brobergs Tobakshandel.

Oavsett vilken julklapp du väljer att köpa, kom ihåg att det viktigaste med gåvan är tanken bakom. Din pappa, mormor eller vän kommer att bli glada för att du tänkt på dem och visar att du bryr dig. Ha en god jul och fortsätt sprida värme och glädje!