Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Nyheter i huset

Hem & Fritid – Publicerad november 2022

Det händer en massa spännande saker i huset, så nu samlar vi allt på ett och samma stället för att du inte ska missa något. På agendan ligger nyöppningar, pop-ups och härliga tillskott av butiker. Det vill du inte missa!

Farmoristens blommor

Mitt emot BikBok på entréplan har Farmoristens blommor slagit upp portarna för en blomstrande och grön oas som man gärna går runt och tittar på, njuter av den avslappnade stämningen och fyndar blommor att förgylla hemmet med. Eller varför inte plocka med en bukett och ge till någon du tycker om? Blommor är alltid uppskattat, så vi är väldigt glada att välkomna Farmoristens blommor till oss!

Barneys

Visst älskar man att gå runt bland gångarna i butiker som har allt mellan himmel och jord? Vi är därför glada att presentera Barney’s som har öppnat på plan 2! Du hittar dem mellan Akademibokhandeln och Usupso. För dig som har barn, eller syskonbarn som man älskar att skämma bort, så passar en runda hit extra bra. Här finns allt för barnkalas, babyshowers och barnkläder.

Telia

Mitt emot Clas Ohlson hittar ni numera Telia! Här kan du få hjälp med mobiltelefoni, bredband, tv och streaming i en fräsch butik med kunnig personal. Perfekt när tekniken strular eller det är dags att byta ut den gamla söndriga mobilen!

Doz Apotek

Lloyds Apotek har bytt namn till Doz Apotek, men finns kvar på samma plats och med samma härliga personal! En räddare i nöden, såhär i förkylningstider.

Pop-up: Casa Marrakech

Med sina härliga färger och mönster är det oemotståndligt att bli inspirerad till att ta hem stilen när man är på Casa Marrakech, som har en trevlig pop-up butik på entréplan mitt emot MQ Marqet. Ta en tur hit innan de försvinner igen, och du kommer inte att bli besviken!

Intimissimi

Den 25 november öppnade Intimissimi en butik hos oss, mitt emot KappAhl. Behöver du fylla på underklädesgarderoben är det hit du ska gå. Det finns också de allra mysigaste av pyjamasar som är perfekta att mysa i nu under vintern!

Calzedonia

Den italienska modekedjan Calzedonia öppnar hos oss den 25 november! Butiken har leggings, tights, strumpor och strumpbyxor som sitt expertisområde. Det finns utbud både för dam, herr och barn. Kanske hittar du den perfekta julklappen här? Du hittar butiken bredvid MQ Marqet på entréplan.

Pop-up: Second Place

Second Place pop-up i Creative Studios på plan 2 hittar du alla nödvändigheter för att säkra stilen. Här finns kläder, jackor och coola sneakers i alla färger. Vi är glada att ha dem här ända fram till den 30 december, så kom ihåg att ta ett varv på plan 2 nästa gång du har vägarna förbi!

Med allt nytt som händer i huset är det hög tid att ta ett besök till Triangeln och kolla in alla nya butiker. Ta med en shoppingkompis och njut av en heldag mitt i julhandelns stämningsfulla yrande!