Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Julklappstips

Hem & Fritid – Publicerad december 2022

Låt den årliga jakten på julklappar börja! I år lägger vi extra fokus på att hylla alla hjältar i vår närhet; kollegan som alltid frågar hur läget är, kompisen som är där i vått och torrt och den trotsiga tonåringen som plötsligt kommer och vill ha en kram av sin annars så töntiga mamma. Men brukar du inte känna dig som en hjälte när du går varv efter varv i butikerna och letar? Det är lugnt! Vi vet att det är svårt att hitta den perfekta klappen när man fått “jag vet inte” som svar på önskelistan. För vad ger man i julklapp till någon som har allt? Det är en konst i sig! Därför har vi samlat julklappstipsen som får dig att bli familjens superhjälte och komma med julklapparna som alla önskar sig.

To the Amazing Bestie

Din ride or die, din partner in crime, din BFF. Såklart ska hen får en julklapp som visar hur mycket du tycker om och uppskattar er vänskap. Kanske ett par nya sneakers, eller ett spel som ni kan spela tillsammans?

To the Supersweet Grandkids

Så vad finns det för julklappstips till barn? Med lite lekfullhet och kreativitet kan listan bli lång. Popcornmaskin, lego, godis, leksaker, pyjamas… Det är några av gåvorna som överraskar och får ögonen att tindra!

To the Irreplaceable Parent

De kan driva dig till vansinne, men du vet att de alltid har din rygg. Din julklapp till föräldrarna är en chans att visa hur mycket de faktiskt betyder för dig. En julklapp till pappa kan vara en rakborste eller en innesko, och alla föräldrar blir glada över en bok eller ett presentkort!

Hoppas att du efter denna guide fått napp, och hittat en fin och omtänksam klapp.

Med en tanke bakom går det att rätt gåva finna, och du blir julens hjältinna.

När du ger bort din gåva kan du avsluta med ett rim, så blir det extra skoj och stim.

God jul önskar alla butikshjältar på Triangeln!