Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Höstlovet på Triangeln!

Hem & Fritid – Publicerad oktober 2023

Höstlovet närmar sig med stormsteg och vi är mer än redo att välkomna er med massor av höstlovsaktiviteter! Häng med oss på Triangeln under höstlovet då vi bjuder på massor av skoj och spännande upplevelser under Halloween och höstlovsveckan. Vår kalender sprudlar av aktiviteter i Malmö under höstlovet. Allt från Malmö Universitets hållbarhetsutställning till Malmö Dance Week, spökjakt, bokbytardagar, workshops och mycket mer. Detta höstlov kommer bli minnesvärt och vi ser fram emot att dela det mer! Läs nedan för att ta del av allt som händer på Triangeln!

MIKAs

MIKAs är tillbaka efter castingsuccén i våras! Drömmer om att ta din modellkarriär till nästa nivå, är det här din chans. Välkommen till öppen casting på Triangeln!

De vill träffa nya talanger, oavsett om du är en erfaren modell eller nybörjare! Vi tror på mångfald och inkludering, så alla är välkomna att dyka upp. Vi ses väl där?

När? 3 november – 5 november, 14:00 – 16:00

Var? Plan 2

Malmö Universitet utställning “Hållbar utveckling”

Studenterna från Malmö universitet har under hösten skapat hållbara designlösningar. Kursen “Design och hållbar utveckling” har fokuserat på analys av befintliga produkter med hållbarhet i åtanke och presenterar nu innovativa designkoncept. Kom och kolla in deras nya designlösningar i Creative Studios på Triangeln!

När? 27 oktober- 5 november, se tider nedan!

Var? Creative Studios, Plan 2

Malmö Dance Week

Tisdag, 31 oktober

ROOKIE BREAKING BATTLE

För första gången presenterar Malmö Dance Week “Rookie Breaking Battle”, en 1VS1 nybörjartävling för unga breakare. Syftet med tävlingen är att introducera nybörjare till HipHop-kulturen och en tävlingsatmosfär inom trygga ramar. Vi hoppas att få se massvis med unga talanger i år, och att få bjuda på en fartfylld eftermiddag fylld av glädje, musik och dans! + HEMLIGA och överraskande POP UP BATTLES 10 min x 3 under dagen

När? Tisdag, 31 oktober, 15:00 – 18:00

Var? Lekplatsen, Plan 2

Torsdag, 2 november

SHOWCASE+ YOUTH ALL STYLE 2VS2

En favorit från i fjol! Dancehall, hiphop och steppdans på ett och samma dansgolv! Den 2:a november intar Malmö Dance Week återigen Triangelns köpcentrum med en 2VS2 allstyle tävling, som riktar sig mot unga nybörjare upp till 18 år. En erfaren DJ spelar musik av alla möjliga genrer och eftersom dansarna inte vet om vilken musik som kommer spelas på förhand, måste de improvisera till musiken de får. Välkända dansare agerar domare för att hjälpa oss avgöra vilka dansare som använder musiken de får, på bästa sätt. + HEMLIGA och överraskande POP UP BATTLES 10 min x 3 under dagen

När? Tisdag, 2 november, 15:00 – 18:00 Lekplatsen

Var? Lekplatsen, Plan 2

Mer info: Facebook evengemanget

Spökjakt på Triangeln

Det är halloween på Triangeln och spökena har intagit huset. Vågar du följa efter dem för att se om det blir bus eller godis?

När? Lördag, 28 oktober kl 10:00-16:00

Var? Hela Triangeln, följ spökena inne på Triangeln för att hitta till skatten!

Stadsmissionen X NO PALM TREES

NO PALM TREES räddar gamla kläder och ger dem nytt liv med hjälp av coola prints. Vill du också rädda ett plagg? Ta med ett gammalt favoritplagg som du vill fräscha upp eller köp ett redan färdigtryckt från No Palm Trees. Tryck på egna kläder kostar 89:-

När? Torsdag, 2 oktober 10:00 – 18:00

Fredag, 3 oktober 10:00-18:00

Lördag, 4 oktober 10:00-15:00

Var? Stadsmissionens butik, Plan 2

That VR Thing

Vinn ett presentkort värt 2000 kr hos Triangeln!

Reglerna är enkla, du behöver bara få högst high score på vårt populära Zombie-spel fram till den 6:e november! Vi kontaktar vinnaren när tävlingen är slut. Ta med dina vänner för att öka chanserna att vinna! Boka din tid här: https://thatvrthing.com/zombie-zone/

När? Hela vecka 44

Var? That VR Thing, Plan 2

Bokbytardagar på Akademibokhandeln

Låt en gammal barnbok bli ny!

Det låter kanske knepigt, men din gamla bok kan bli ett helt nytt läsäventyr för ett annat barn!

Genom att byta böcker med andra kan du läsa mer – samtidigt som du är snäll mot planeten.

Så här funkar det:

  • Ta med dig barnböcker som du vill byta och gå hem med lika många från vår bokbytarhylla.
  • Böckerna ska passa barn i åldern 3–15 år samt vara hela och rena. Det är gratis att delta.

När?  26 oktober – 5 november

Var? Akademibokhandelns butik, Plan 2

Slöjd-Detaljer – Nyfiken på skapa med limpistol

Är du nyfiken att skapa med limpistol? Slöjd-Detaljer erbjuder en kreativ demo!  De visar hur du kan använda en limpistol till så mycket mer än att bara limma med. Ingen föranmälan krävs.

När? Torsdag, 26 oktober 14:00-19:00

Fredag, 27 oktober 14:00-19:00

Lördag, 28 oktober 11:00-16:00

Var? Slöjd-Detaljers butik, Plan 2