Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Hitta din nya almanacka eller kalender för 2023

Hem & Fritid – Publicerad januari 2023

Ett nytt år stundas och med det kommer nya, spännande möjligheter. Framför oss ligger oskrivna blad, nya rutiner och mål att uppnå. En nystart helt enkelt. Nyckeln till att lyckas med dina åtagande det nya året är att planera och skriva ner dina planer, och det är här kalendern kommer in i bilden. Den räddar dig från att missa födelsedagar, hjälper dig att minnas viktiga möten och blir ett verktyg att jobba med för att nå dina mål. Hos oss på Triangeln finns många olika varianter, så att du kan hitta kalendern 2023 som passar just dig bäst.

Kalender för arbete eller skola

För att hålla ordning på allt som rör arbetet eller skolan är det skönt att ha en kalender med veckor, så att man får en översikt av veckans arbete på ett och samma uppslag. Även om digitala kalendrar funkar bra, så är det en viss finess med att kunna ha kalendern framför sig på skrivbordet. Det gör det lätt att snabbt anteckna, justera schemat, organisera, skriva listor och prioritera uppgifter.

Kalender för personlig utveckling

Om ditt fokus ligger på personlig utveckling under 2023, så kan det vara till stor hjälp att ha en kalender som är specialiserad för det. På så sätt får du inspiration, stöd och pepp under tidens gång, vilket gör det lättare att jobba med det kontinuerligt. Det finns varianter som “365 – 5 year journal” där man varje dag skriver en kort reflektion, eller böcker med teman inom specifika områden. “Boosta dig själv” lägger exempelvis vikt på att förbättra sin inre trygghet, styrka och självkänsla.

Kalender för hela familjen

Om vardagspusslet lätt blir en röra för din familj, är väggkalendern ett måste. Här kan ni samla föräldramöten, tandläkarbesök och fotbollsträningar på ett och samma ställe. Att glömma bort farfars namnsdag eller att missa att förskolan är stängd på helgdagar blir ett minne blott! Med almanackan på väggen kan alla hjälpas åt att hålla ordning på vardagen. Skönt va?

Om du vill införskaffa dig någon av kalendrarna ovan så hittar du dem på Akademibokhandeln, Søstrene Grene och Lagerhaus. Ta gärna hjälp av vår underbara och hjälpsamma personal om du har några funderingar. Lycka till!