Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Härliga sportlovsaktiviteter

Hem & Fritid – Publicerad februari 2023

Är du ute efter härliga sportlovsaktiviteter? Det finns något för alla hos oss på Triangeln. Vi hjälper dig att fixa det du behöver till härliga dagar tillsammans oavsett vad ni tycker om att göra.

Ha kul på äventyrsbadet!

Vad packar du i väskan när du ska till badhuset? Hos oss på Triangeln hittar du massor av bra saker som hjälper dig att preppa för äventyrsbad och annat kul. Packa väskan med badkläder från XXL och Stadium och se till att barnen inte halkar vid poolkanten med hjälp av poolsockor med grepp. Smarta duschartiklar som duschtvål och schampo från Normal i små förpackningar sparar plats i väskan.

Fika på Triangeln.

Samla familjen eller möt upp kompisarna och umgås över något gott. Hos oss på Triangeln hittar du allt från godsaker som crêpes, bakverk och bubble tea till något matigare som hummus, burgare och sallader. Att spendera tid tillsammans och äta något gott samtidigt är väl något av det bästa som finns?

Missa inte att det är fettisdagen den 21/2! Du hittar stans godaste semlor på våra caféer.

Pyssel och spel.

Ibland är det skönt att ta det lite lugnt på lovet och pyssla eller spela spel tillsammans. Hos Akademibokhandeln hittar du massor av härliga spel för hela familjen och hos Slöjd-Detaljer finns det gott om material för dig som känner dig kreativ.

Är du den som gillar att vara aktiv eller den som vill ta det lite lugnare? Föredrar du obokade dagar eller ett fartfyllt schema med massor av roliga aktiviteter? Oavsett vad du känner för att göra under lovet så är du välkommen in till oss på Triangeln.