Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Brobergs 10 år!

Hem & Fritid – Publicerad maj 2023

Med ”Brobergska” mått mätt är butiken i Malmö väldigt ung. Det känns som att det var alldeles nyligen som vi slog upp dörrarna. Men faktum är att det nu i maj är hela 10 år sedan vi öppnade i Triangeln Malmö.

Vilket decennium vi har upplevt tillsammans med er – våra fantastiska kunder. Tiden flyger fram när man har roligt och vi vill givetvis fira detta jubileum tillsammans! Firandet pågår i dagarna sju – hela vecka 22 från den 22/05 – 28/05

Under hela jubileumsveckan kommer vi i butiken att ha utvalda erbjudanden, dessutom kommer ni få chansen att vinna presentkort till ett värde av 500 kr, vi lottar ut totalt 14 st!

Detta händer:

Utbildning i butiken

  • Från frö till aska – fredag 25/05, från kl. 18

Vinn en 2 timmars praktik på Brobergs

Alltid velat få en grundlig genomgång av cigarrens underbara värld? Eller vill du provskriva våra pennor? Nu har du chansen! För första gången i Brobergs historia har en lycklig vinnare den exklusiva chansen till en två timmars praktik på Brobergs Triangeln.

Anmälan till utlottningen görs i butiken under jubileumsveckan.

Erbjudanden

  • 30% på Dalvey – varumärke från Skottland som bland annat har manschettknappar, klockor och andra exklusiva accessoarer
  • 20% på utvalt sortiment från Caran d’Ache