Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Årets julklappstips till syskon & vänner

Hem & Fritid, Mat & Dryck, Mode & Skönhet – Publicerad december 2023

Under julen vill vi ge våra syskon och nära vänner genomtänkta och personliga gåvor som betonar den starka kopplingen vi delar. Även om du känner personen inifrån och ut kan det vara svårt att hitta den perfekta julklappen, därför har vi samlat några säkra tips som kan hjälpa dig i julklappsjakten!

Älskade syskon

Julen närmar sig med stormsteg och valet av den perfekta julklappen till dina syskon kan vara en rolig men utmanande uppgift. Varför inte överraska dem med en mysig värmefilt för de kalla vinterkvällarna, ett härligt set med mössa och halsduk i 100% ull eller stilren stickad tröja för att hålla dem både varma och trendiga? Det är en tidlös gåva som kommer att användas med glädje under hela vintern. Till modelejonet kan du hitta coola sneakers i favoritmodellen eller ge bort ett presentkort så att de kan välja själva.

Ett set med eleganta glas för att höja stämningen vid årets festligheter är en gåva som går hem hos de flesta syskon som har flyttat hemifrån eller snart ska bygga eget bo. Kanske hade de uppskattat ett underhållande sällskapsspel som skapar skratt och gemenskap under julhelgen eller är de typen som är nyfikna på mystiska tarotkort? Komplettera med en personligt broderad keps från Cobblers för en unik touch som verkligen visar din personliga omtanke.

Bästa kompisen

Din kompis som finns där i vått och torrt ska såklart få en julklapp! Oavsett om ni är i början av en spirande vänskap eller om ni har varit BFF sedan förskolan är det fint att visa din tacksamhet. För den som älskar att mysa hemma är ett par sköna inneskor eller en varm morgonrock en perfekt gåva. För vännen som föredrar att hitta balans och lugn kan en yogamatta vara den idealiska julklappen för stunder av meditation och yoga vilket främjar både fysisk och mental hälsa. Om din vän har en kreativ själ och älskar konst kan en kreativ målarlåda ge möjlighet att utforska sina konstnärliga talanger och skapa vackra konstverk.

Riktigt bra makeup eller hudvårdsprodukter är något som många önskar sig och inte unnar sig själva, det finns många mini-varianter och färdiga julboxar med kända produkter som är perfekta att testa på och som ofta har en mindre prislapp. Avsluta julklappsjakten med en lyxig vetekudde som alla borde ha hemma, den här extra långa och ekologiska varianten från Life är en räddare i nöden för ömmande muskler.

Fler härliga julklappstips hittar du i vår kompletta julklappsguide. När du hittat rätt klappar är det bara att traska in till Triangelns Julstudio på plan två, så hjälper vi dig att slå in klapparna till förmån för Skåne Stadsmission.

Läs mer om öppettiderna och julen på Triangeln.

Köp presentkort här!