Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Årets julklappstips till föräldrar och släkt

Hem & Fritid, Mat & Dryck, Mode & Skönhet – Publicerad december 2023

Mitt i den magiska juletiden strävar vi efter att skapa hjärtliga stunder men vill också hitta omsorgsfullt utvalda presenter till våra föräldrar och släktingar. Vi vill inte bara ge gåvor för sakens skull utan hitta det som faktiskt tillför något i våra nära och käras liv. Jakten på den perfekta julklappen kan minst sagt vara en utmaning, därför har vi samlat våra rekommendationer för att inspirera dig i letandet.

Föräldern som redan har allt

Vad ger du till föräldrarna som redan tycks ha allt de behöver? En god idé är att hitta något som tillför vardagsglädje och som tilltalar deras personliga smak. Det kan till exempel vara en härlig flanellpyjamas från Cubus, ett lyxigt julté från Life med en söt mugg från Lagerhaus, härligt doftande Moomin-produkter för hemmet eller en vacker vas. Något som definitivt går hem är att addera en fin evighets-bukett i vasen, då håller den garanterat hela julen!

Vackra handgjorda fat från Casa Marrakech är en perfekt julklapp för den inredningstokiga och perfekt att ställa fram under alla festliga tillställningar. Till föräldern som alltid är på språng kan en stilren slips från Brothers eller en praktisk och fin ryggsäck från Rizzo vara på sin plats, kombinera det med den populära bilparfymen från Rituals så är du hemma!

Mormor, farfar och släkten

Oavsett om du är närmast din mormor, farfar eller kusin eller har en mer avlägsen släkting som anländer till jul, kan det vara bra att hitta något som både passar personen men också är lagom stort. En uppskattad gåva behöver inte vara den största eller mest påkostade, det finns massor av fina och personliga julklappar som du enkelt kan ordna och som garanterat sprider glädje. Vi föreslår ett vackert pussel eller en mjuk morgonrock från härliga MOI, en utsökt delikatesskorg från Bengtsons Ost, nya läderhandskar från Brothers eller ett tovat grytunderlägg från Önska.

Om du bara ska ge något litet är det en god idé att utforska julsortimentet hos Kahls Kaffe och hitta ett extra lyxigt julkaffe eller lussebulle-té som kan avnjutas i mellandagarna, det är dessutom perfekt för julklappsspelet! Vill man ge något större kan man ge bort ett varmt fotbad från Clas Ohlson, ett proffsigt skägg-kit från HK Barber Shop eller en trendig scarf från Design Only.

Fler härliga julklappstips hittar du i vår kompletta julklappsguide. När du hittat rätt klappar är det bara att traska in till Triangelns Julstudio på plan två, så hjälper vi dig att slå in klapparna till förmån för Skåne Stadsmission.

Läs mer om öppettiderna och julen på Triangeln.

Köp presentkort här!