Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

3 tips för cykelpendling

Hem & Fritid – Publicerad september 2022

En krispig höstmorgon är det fantastiskt att cykla till jobbet, oavsett om du åker på din snabba elcykel eller har hittat din stålhäst av lite rostigare modell secondhand. Samtidigt är du en hjälte för både miljön och din egen hälsa. Men när kylan och mörkret kryper sig på gäller det att ha rätt utrustning. Har du inte helt koll på vad som behövs? Var lugn, här listar vi tre tips du inte får missa.

Skydda dig från regnet

A och O är att ha ett ordentligt regnställ som skyddar dina kläder från regn och rusk och ser till att du är torr när du kommer fram till jobbet. Med regnjackorna från Stadium och XXL får du en jacka som är både funktionell och riktigt snygg. Perfekt för dig som cyklar en kortare tur genom stan. Behöver du en vattentät outfit från topp till tå så hittar du ett regnställ för pendling på XXL med extra långa ärmar och rygg för att skydda kroppen. Kanske ska du lämna av barnen på skolan på vägen? Då hittar du såklart fina regnställ i alla storlekar på Polarn O. Pyret.

Packa smart

Att få med sig alla sina nödvändigheter på cykel kräver sin finess. Med en rymlig cykelkorg löser sig dock det mesta och du får plats med din favoritväska. Oavsett om du kör ryggsäck eller axelväska så har Lundbergs det du behöver. Dessa modeller från Rains och Escape är dessutom vattentäta!

Säkerheten

Sist men inte minst, tänk på säkerheten och använd hjälm. På XXL kan du välja mellan en klassisk hjälm och den populära Hövdingen. Lägg till reflexer och cykellampor så är du redo att ge dig ut! För det lilla extra som gör turen maximalt bekväm – investera i ett par cykelhandskar och ett sadelskydd med gel i.

Välkommen till oss på Triangeln!