fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Vårens 3 viktigaste jackor

vårjackor_800

Visst känner ni den – våren! Det är definitivt något i luften och solens strålar har gassat på oss nästan dagligen i någon vecka nu. Det är hög tid att fixa en härlig vårjacka. Vi har valt ut tre klassiska modeller som alltid fungerar oavsett vad du identifierar dig som.

Sköna skjortjackor

Vår nya favorit skjortjackan har smugit sig upp till klassikerstatus. Men det är inte så konstigt, detta plagg går att styla i oändlighet och finns i så många varianter. Samtidigt är den både dressad och bekväm på en gång. Du kan bära den lager på lager, använda som jacka, istället för kavaj eller kappa. Den är lätt att klä upp eller ner beroende på vad du har till. Vi valde ut några av våra favoriter som finns i huset. Hoppas du gillar dem!

vårjackor_1

Älskade jeansjacka

En bra kombinerad basgarderob är inte komplett utan en jeansjacka. Detta underbara plagg går att ha till i princip allt. Oavsett om du har den över en klänning, med stickad tröja under eller till mer dressade outfits så är du alltid snygg. Modeklassikern återkommer år efter år men i lite olika modeller, föredrar du oversized, figursydd eller mittemellan? Kanske slår du till på en skjortjacka i denim för att kombinera två trender? Välj den modell och tvätt som du känner dig mest bekväm i. På Triangeln kan du så klart hitta flera olika modeller och tvättar, vilken väljer du?

vårjackor_2

Den quiltade jackan

En klassisk favorit som aldrig går ur tiden. Den är lika skön oavsett om du använder den under den spirande våren, för att värma dig en sval sommarkväll eller när höstens kyla dragit in. Välj modell efter ditt eget tycke: utan krage, med skärp i midjan, som kappa, väst eller en lite mer boxig och kort variant. Du kommer att kunna använda den i många år framöver. Den quiltade jackan är även den ett perfekt plagg till din basgarderob. Vilken variant kommer att bli din favorit?

vårjackor_3

Som vanligt vet du att experterna finns på plats i Triangelns butiker för att hjälpa dig till en härlig vårjacka. Vi ses!

Mode & Skönhet – Publicerat Mars 2022