fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Vårda ditt hår!

Framsida_800

Sommaren är en underbar tid, men solen och värmen gör att håret upplevs torrt, glanslöst och frissigt. Men räddningen finns inom räckhåll. Vi har samlat de bästa produkterna som trollar fram drömhåret och det perfekta skägget. 

Allt för din skäggvård!

Skägget och huden mår bra av att rengöras regelbundet. Gärna med produkter för just skägg, då dessa inte torkar ut huden och skäggstråna utan istället har en återfuktande effekt. Så missa inte dessa produkter från huset. 

 

Waterclouds The Dude Pre Cleanser från Lyko använder du när det är dags för rakning. Denna skonsamma tvål tar bort smuts, överflödigt fett och döda hudceller utan att torka ut huden. Den är sprängfylld med bland annat A, C och E vitamin. Bulldogs Original Shave Gel från Kicks är ett måste som hjälper dig att göra precisions- och konturrakning eftersom gelen med jojoba mjukgör din hud på ett fantastiskt sätt. Gelen innehåller allt för en skonsammare rakning. Har du problem med kliande skägg? Då är Nõberu of Sweden Beard Oil Feather Sandalwood, från Lyko produkten för dig! Denna återfuktande och lite lättare skäggolja motverkar problemet och kan användas dagligen. Rak-kitet från HK Barbershop gör rakningen till en fröjd, det är dessutom så snyggt att det kan få stå framme på förstaparkett i badrummet. 

skägg_800

Shampo och balsam

Schampo och balsam anpassade just för ditt hårs behov är grundstenarna för ett friskt och hälsosamt hår. Här har vi listat några riktiga favoriter.

Vill du bevara färgen på ditt hår? Då är Kevin Murphy serie Everlasting Colour från Lyko rätt för dig. Deras sulfatfria och pH-balanserade schampoo och balsam innehåller viktiga ämnen som återfuktar, förbättrar kvaliteten, ger glans och skyddar håret mot beläggningar och förhindrar färgförluster. The body shops banandoftande schampoo och balsam vårdar och återfuktar torrt och frissigt hår. Som dessutom är veganska. Ett måste för att få ett friskt och glansigt hår.

schampoo_800

Treatment

Nu i sommar behöver ditt hår extra kärlek i form av fukt och vårdande ämnen. Komplettera därför den dagliga hårvården med riktigt bra veganska och sulfatfria produkter såsom serum, en lätt hårolja eller en hårmask som vårdar på djupet.

Ginger Scalp Serum från The Body Shop är serumet som hjälper till att motverka en torr hårbotten genom eterisk ingefärsolja med barkextrakt från vitpil och björk. En riktig boost för ditt hår som du inte får missa. Shea Intense Repair Hair Mask från The Body Shop är en hårinpackning med bland annat sheasmör som är intensivt fuktighetsbevarande och som är en räddare när håret känns extra torrt och skört. En av Maria Nilas bästsäljare är True Soft Argan Oil från Lyko. Oljan ger extra näring och lyster och gör håret silkesmjukt. Den skyddar även håret mot UV-strålning. Blir ditt hår frissigt när det är hög luftfuktighet? Då är Colorwow Dream Coat Supernatural Spray från Kicks ett måste! Den tar direkt bort friss och gör håret lent och glansigt samtidigt som den vårdar håret.

treatment_800

Fler frågor om hur du ska rädda ditt torra hår eller ditt ovårdade skägg? Personalen står redo att hjälpa er, varmt välkomna in!

Mode & Skönhet – Publicerat Juli 2022