fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Uteservering

Solig lunch på uteservering

Nu när solen äntligen börjar titta fram och värmen kommer blir suget efter att äta en god lunch utomhus större. Det självklara valet är naturligtvis att besöka en av Malmös alla uteserveringar för en stunds avkoppling och på Triangeln har ett tiotal av restaurangerna härliga uteserveringar i olika väderstreck.

Variationen av matställen ger dig som besökare en stor valmöjlighet. Kanske är du sugen på asiatiskt, en klassisk lunchsmörgås eller crepes? Möjligheterna till en skön stund i solen är självskrivna och utbudet varierande. Kött, fågel, vegetariskt eller veganskt? Här finns något för att stilla alla smaklökar!

På några av Triangelns uteserveringar är även våra fyrbenta vänner välkomna. Det är ett perfekt tillfälle att njuta av en god lunch och få en välbehövlig paus i lunchpromenaden med din hund. Har din pälsiga vän lite svårt att sitta stilla och gärna pratar högt med andra finns alltid alternativet take away. Då kan du istället ta med dig maten och avnjuta den på en härlig gräsplätt i närheten.

Alla uteserveringar är anpassade efter coronarestriktionerna och bjuder på precis lagom avstånd för att du ska kunna ha privata samtal med dina vänner eller diskutera de senaste affärsmöjligheterna med dina jobbarkompisar. Avnjuter du hellre lunchen för dig själv räcker avståndet till att hålla nyfikna blickar borta från din skärm medan du swipar höger eller vänster.

Oavsett om du njuter av ditt eget sällskap, dina fina vänner eller smiter från kontoret en stund med kollegor kan du ta en bild och tagga oss @triangelnmalmo. Vi längtar efter att få se alla era härliga stunder på våra uteserveringar!

Mat & Dryck – Publicerat Maj 2021