fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Tidssparande teknik

11 tidssparande teknikprylar

Får du klimatångest av ditt köpbeteende? Vill du bli mer hållbar i din konsumtion? Vi guidar dig till Triangelns mest hållbara butiker.

 

1. Elscooter

Det går inte att göra en lista över tekniska prylar som underlättar vardagen utan att ha med elscootern. Du slipper trängas på överfulla bussar och den tar dig enkelt från a till b, inga fler svettiga cykelturer i motvind. Billigare, mindre och lättare än en elcykel samtidigt som den är smidig att ha med sig. Säg hej till din nya pendlingskompis!

 

2. Slow cooker

Vem har tid att stå vid spisen när det finns så mycket annat att göra? Med en slow cooker kan du njuta av härliga långkok, ha frukostgröten klar när du vaknar eller varför inte baka ett ljuvligt doftande bröd som är färdigt lagom till helgfrukosten.

 

3. Robotdammsugare

Medan du ligger i badet och njuter av din ljudbok låter du såklart en robotdammsugare städa åt dig. Då slipper du lägga värdefull tid på att brottas med den vanliga dammsugaren och hemmet är nystädat när du kommer ut ur badrummet. Mer avkopplande än så blir det inte.

4. AirTag

Nu slipper du springa runt och leta efter dina nycklar, din plånbok eller barnens skolväska. Med en AirTag kan du lätt lokalisera var ditt borttappade föremål finns, den guidar dig till och med till platsen. Hejdå all bortkastad tid som går åt att leta!

 

 

5. Skyddskort

Om du vill undvika att bli skimmad eller få dina kortdata kopierade när du är ute och rör dig är skyddskort en nödvändighet i plånboken. Genom att sända ut ett elektroniskt fält så blir de kort du har vid skyddskorten oupptäckbara för eventuella bedragare. Korten är lika stora som ett vanligt bankkort och får lätt plats i din plånbok. Ett enkelt och smidigt sätt att skydda dina kortuppgifter.

 

6. Grönsaksskärare

Nej, inte instrumentet – vi menar grönsakshackaren! Så värst tekniskt avancerad är den inte men den underlättar vardagen för dig. Du slipper tårarna vid lökhackningen och dessutom finns det varianter med smidig förvaringslåda till. Här kan du spara dyrbar tid genom att hacka grönsakerna till tacomyset i ljusets hastighet.

7. Google Nest Mini

Nu kan du äntligen samla hela hemmet i en app och du styr allt från musik till belysning på ett smidigt sätt. Nu slipper du fumla efter strömbrytare mitt i natten eller fundera över om du släckte lamporna innan du åkte hemifrån. Med ett enkelt “Hey Google” kan du få svar på de flesta frågor och behöver inte känna dig ensam eller rådvill. Ditt hem har fått en ny hjälpreda!

 

8. Forero

Forero Luna 3 rengör ditt ansikte på en futtig minut, vänder du på den kan du massera in dina produkter med anti-aging effekt. Att kunna använda en och samma maskin till både rengöring och massage gör att du sparar värdefull tid. Känslan när du går och lägger dig efter en härlig ansiktsmassage är svårslagen. Det ger dig ett fint slut på dagen, nästan som att ha ett eget spa.

 

9. Powerbank

Att ha hela livet i mobilen gör att batteriet snabbt laddar ur. Har du en livsstil där du alltid är på språng är en powerbank det bästa alternativet för dig. De finns i flera olika storlekar och gör att du alltid har tillgång till laddning när du behöver det som bäst. Nu slipper du sitta vid ett uttag och vänta på att batteriet ska laddas.

 

10. Smart mobilskal och smart klocka

Ja, vi vet. Det är två skilda prylar. Men eftersom de hör ihop för dig som har en aktiv livsstil blev de en gemensam punkt. Ett bra skal kan skydda din mobil från nästan vad som än händer på dina upptäcktsfärder medan klockan hjälper dig hålla koll på puls, blodsyrenivå och sömn. Bättre än så kan det knappast bli!

 

11. Trådlös laddare

Om din telefon är kompatibel med Qi kan en trådlös snabbladdare spara värdefull tid för dig. Med denna slipper du allt trassel med kablar och kontakter, dessutom är den snygg. Koppla den till en powerbank och du blir ännu mer mobil. Win – win!

 

Vi hoppas att våra tips kan ge dig lite extra tid i vardagen. Tiden du sparar kan du lägga på en härlig dag hos oss på Triangeln.

 

Service & Teknik -Publicerat September 2021