fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Den perfekta strandlooken

strandlooks_800

Nu är vi mitt i sommaren och svalkande aktiviteter är i fokus. Det behöver inte ta tid och energi för att få till en snygg strandlook, Triangeln vet hur du håller stilen på stranden. 

För de yngsta

När det kommer till strandlooks för barn är det inte “less is more” som gäller utan det är “more is more” som behövs. En solhatt är ett måste för att skydda ditt barns känsliga huvud från solen. Vad sägs om Lindex virkad stråhatt i 100% papper? Eller en helvit solhatt med UV-skydd UPF 50, i 100% ekologisk bomull från Polarn O. Pyret. Lek och plask vid stranden, då är det härligt att springa runt i den UV-skyddande baddräkten med de fina figurerna eller i den tidlösa blåvita baddräkten. Allt finner du hos Polarn O. Pyret. Bekväma och luftiga sandaler. Det vill vi alla ha, så varför inte matcha stor som liten? Gå in till Skopunkten och fynda dessa.

strandlooks_3

Strandchic i havsblått

Blått och vitt hör sommaren till. Sätt stilen på stranden med det sommarfräscha setet från Kappahl. Addera outfiten med de coola platå sandalerna från Din sko. Vill du göra din strandlook ännu mer fashion så glöm inte hatten. Räkna med att du drar blickarna till dig när du kommer i denna klassisk stråhatt från Lindex

strandlooks_2

Linne, Linne, Linne

Linne har vi inte fått nog av! Cubus linneshorts och -skjorta är lika givna på Malmös playa som till sommarfesten. Här stylar vi dem tillsammans med snygga accessoarer; kepsen som aldrig går ur tiden som du hittar hos MQ Marqet och den coola digitala armbandsklockan från Clas Ohlson. För att riktigt få till den avslappnade sommarlooken så ta en sväng förbi Skopunkten och inhandla deras trendiga sandaler.

strandlooks_1

Välkomna in till oss på Triangeln!

Mode & Skönhet – Publicerat Juli 2022