fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Sommarens finaste skor – tips för alla storlekar på fötter

sommarskor_800

Nu är sommaren officiellt här och det är hög tid att skaffa lite härliga sommarskor. Vi har letat runt i huset och hittat bästa skotipsen för alla storlekar på fötter. Häng med på en guidad visning av snyggaste sommarskorna.

Sommarskor utan klack för dam

För dig som identifierar dig som kvinna eller gillar damskor tipsar vi om sandaler och sandaletter med flätade eller vadderade remmar. Det finns varianter både med och utan klack. Vill du ge dina fötter en ny bästa vän är ett par sköna slip-in sandaler härligt att bara vara i. Välj med eller utan platå och se gärna till att det finns någon snygg detalj som piggar upp. 

sommarskor_1

Sommarskor med klack för dam

För sommarens festligare tillfällen kan det vara snyggt att ha en sko med klack. Vad kan då passa bättre än en klassisk slip-in sandalett? Välj en beige eller mer neutral färg för att de ska passa till en mer färgglad klänning. Du som älskar årets ärtgröna färg kan med fördel välja den och låta dina skor skapa ett mode-statement. Formen på skons tå ska vara fyrkantig och klacken är även den kvadratisk. Så strike a pose och ha så kul i dina snygga skor.

sommarskor_2

Sommarskor herr

För dig som föredrar herrskor finns det mycket att välja på. Får vi fresta med ett par meshskor i tyg som är luftiga och sköna under varma sommarmånader eller ett par klassiska sneakers? Med en sådan sko är du alltid välklädd, det spelar ingen roll om du ska på semester, ut och äta eller bara strosa runt på stan. Som alltid funkar bekväma slip-ins så att tårna får andas lite när det är som varmast. Tänk på att strumpor och sandaler tillsammans bara funkar om du är modell på en haute couture-visning i Paris. 

sommarskor_3

Sommarskor barn

För barnen brukar snabba skor som är lätta att ta av och på vara de mest populära. Allt från klassiska sportsandaler till slip-in sandaler funkar bra på små sommarfötter. Sköna tygskor är även det både praktiskt och lätt att ta av och på för den som har en stark egen vilja. Tänk att få sticka fötterna i en härligt glansig regnbågsfärgad sko eller sandal och få omfamna sin inre enhörning. 

sommarskor_4

Skäm bort fötterna med nya sköna skor i sommar. Du vet var du ska gå för en gränslöst härlig sommar!

Mode & Skönhet – Publicerat Juni 2022