Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Festsminkning

Make-up i regnbågens färger

Sommar, sol och fräsch make-up i glada färger. Nu när vi närmar oss augusti och World Pride 2021 är det definitivt rätt tillfälle att våga vara lite extra färgrik. På Triangeln finns många butiker som säljer smink i alla regnbågens färger. Här har vi listat några av butikernas egna favoriter för att du ska kunna plocka fram ditt mest vågade jag.

L’occitane tipsar om fyra produkter där störst fokus ligger på läpparna. Börja med en läppskrubb som Delicious Lip Scrub. De hjälper dig att få mjuka och lena fina läppar, dessutom har den en underbar konsistens och fruktig doft. Fördelen med att skrubba dina läppar regelbundet är att du får en jämnare bas för att läppstift eller liknande ska hålla bättre. 

Efter skrubben kan du med fördel använda Fruity Balm Perfector. Den ger läpparna ett fylligt utseende och en smickrande glans samtidigt som den har en skönt svalkande minteffekt. Balm perfector är bra att använda mellan läppskrubb och läppstift för ett hållbart resultat. 

Med Intense Fruity Lipstick,får du de där perfekta färgstarka läpparna. Med en krämig och sammetslik konsistens sitter det kvar i upp till 8 timmar. Det gör även att läpparna känns härligt mjuka och fantastiska hela dagen.

För att markera och dra uppmärksamhet till dina bästa områden kan du avsluta med att använda Fruity light reflection highlighter. Denna highlighter är en typ av kosmetisk produkt som reflekterar ljuset. Den gör huden ljusare och ger en hälsosam lyster samtidigt som du ser extra fräsch ut. Applicera över de områden som du vill framhäva för en jämnare hudton och ett naturligt glow.

The Bodyshop samarbetar med Regnbågsfonden och skänker 10:- för varje sålt Vinyl lipgloss. Naturligtvis kan du även själv skänka valfritt belopp när du handlar andra produkter. Målet är att samla in minst 125 000:- så att regnbågspersoner världen över ska kunna ha fullständiga mänskliga friheter och demokratiska rättigheter. Vinyl lipgloss finns i fyra eldigt härliga nyanser som lätt kan byggas på för en dramatisk effekt. De är dessutom veganska och 94% av ingredienserna är av naturligt ursprung. Detta lipgloss håller i upp till 12 timmar samtidigt som de vårdar och återfuktar dina läppar.

Med Face mist kan du lätt ge din hy vad den behöver oavsett om det är på jobbet eller under en härlig festnatt. De fyra sprayerna har var och en olika egenskaper, men oavsett om du behöver matta ner, kyla av, fräscha upp, öka lystern eller ge ny energi så hjälper Face mist dig.

Efter en lång dag på stranden eller en regnbågsfärgad festnatt återfuktar du läpparna med hjälp av Lip Juicers mjukgörande läppbalsam. Detta veganska läppbalsam har hämtat inspiration från näringsrika supersmoothies och ger dig en fuktboostande smakfest så härlig att det vattnas i munnen.

Kicks rekommenderar ögonskuggspaletten Riviera från Anastasia där pensel ingår. Den innehåller skuggor i 14 paradisinspirerade färger i både matta och metalliska nyanser som ligger i matchande par. För en extra intensitet och en dramatisk effekt kan du blötlägga din ögonskuggsborste innan du doppar den i de metalliska nyanserna. Den har bra pigment och du kan använda den både i ansiktet och på kroppen, det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Oavsett vem du är, hur du identifierar dig eller vem du älskar kan du hitta det du behöver till en härligt regnbågsfärgad fest hos Triangeln.

Mode & Skönhet – Publicerat Juli 2021