fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Äntligen skolstart

skolstart_800

Det är mycket att tänka på inför skolstarten. Kanske är det nya skor som kan behövas då de gamla har blivit för små eller är det den första skolryggsäcken som ska inhandlas? Ett personligt pennfack och block som barnen får välja själva är ofta populärt. Huset hjälper dig att hitta guldkornen och gör dem mer redo inför skolstarten!

Suveräna skolprylar

Äntligen skolstart och ny termin. Vad är inte roligare än att då få packa skolväskan med nytt pennfack med färgglada blyertspennor, roliga suddgummin och personliga anteckningsblock? Akademibokhandel och Flying Tiger har laddat med allt vad ditt barn kan behöva. Vad sägs om ett fyllt pennfodral inspirerat av rymden eller ett drömmigt med regnbågar? Rita, måla och skriva, allt är möjligt! Ännu roligare kan det bli med ett suddstift med jordgubbsdoft och en anteckningsbok inspirerat av naturen. Har du en liten som vill förbättra sina matematiska färdigheter? Då är de smarta räknekorten ett bra och lekfullt hjälpmedel. Titta förbi och välj era favoriter!

skolstart_1

Rejäla ryggsäckar

Vem vill inte ha en ny skolväska till skolstarten? Det optimala valet är en praktisk och bekväm ryggsäck, gärna med många fack där både böcker, pennor och idrottskläder får plats. Vad sägs om Vans sportiga ryggsäck som lyser som solen eller Samsonite Disney ryggsäck med Kalle Anka på framsidan? Eller är någon av Björns Borgs stilrena ryggsäckar rätt för ditt barn? Alla har självklart justerbara axelband så de kan ställas in för bästa komfort. Du finner dessa hos Rizzo och The Athlete’s Foot.

skolstart_2

Sportiga sneakers

Skor som gör att ditt barn vill hoppa, springa och klättra med sina klasskompisar är det enda rätta! Förbered barnen på en aktiv höst. Vi har listat våra favoriter på bekväma och praktiska sneakers. Med Adidas inomhussko får barnen en riktigt bra sko som ger stöd och komfort. För utomhusbruk finns Asics löparsko i härligt lila och Adidas klassiska sneakers i svart och grått. Allt finns på XXL. Eller är det de fräcka Hummel Space Jam skorna som finns hos The Athlete’s Foot som blir höstens favoritsneakers? Ytterligare en bra sak är att flera av skorna har smidig kardborreknäppning som gör det lättare för ditt barn att kunna ta av och på dem.

skolstart_3

Välkommen till oss på Triangeln!  

Hem & Fritid -Publicerat Augusti 2022