fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Praktiska semestertips

Praktiska_semesterprylar_800

Allt du behöver för mer flyt under ledigheten.

Spenderar du semestern hemma, i husvagnen eller kanske på en charterresa? Kul! Men samtidigt vet vi att det innebär en hel del att ordna med. Hur härligt det än är att sitta och njuta i kvällssolen så kommer myggen så småningom, gräsmattan blir torrare för varje dag och resväskan kanske vägde lite för mycket. Om du är en av de som önskar sig lite mer medvind på semestern ska du ta ett varv på Clas Ohlson och Kjell & Company. 

Gräset är grönare på andra sidan… Eller?

Med en bevattningstraktor sköts jobbet åt dig medan du kan slappa, njuta och titta på från solstolen. Koppla bara på trädgårdsslangen, lägg ut körbanan och vänta. Äntligen en chans för gräset att vara grönare på din egna sida! När vänner och familj kommer över på besök (för att beundra din fina gräsmatta såklart) rekommenderar vi Thermacells myggskydd. Den skapar en myggfri zon, helt ljud- och doftlöst, där ni slipper de små oinbjudna gästerna. Och du, ett ess i rockärmen är att ha en multifunktionell laddkabel så att alla besökare kan ladda sin mobil, surfplatta eller hörlurar oavsett uttag! 

Praktiska_semesterprylar_1

Ute på tur

För dig som ska ut och resa är en digital bagagevåg ett suveränt hjälpmedel. Liten i storlek så att du kan ta med dig den överallt, och perfekt när du ska packa inför flygresan hem och inte vill råka ut för några missöden vid incheckningen. Är du istället ute med husvagnen eller tar en roadtrip över dagen finns det massa praktiska lösningar för mat och dryck på resande fot. Med en elektrisk termos kan din favoritdryck hålla önskad temperatur under hela bilresan, och du kan även brygga te direkt i termosen med hjälp av uppvärmningsfunktionen. För maten är en kylbox A och O. Maten håller sig fräsch och det behövs inga kylklampar som tar onödig plats. Trots namnet kan den faktiskt användas för att hålla mat varm också om så önskas. Annars kanske det passar att stanna vid en mysig plats och tända grillen?

Praktiska_semesterprylar_2

Alltid redo!

Var du än väljer att spendera dina lata dagar är det en god idé att alltid vara redo. Det blir du på ett kick med detta kit av nödvändigheter. En powerbank för att aldrig få slut på batteri, ett sovkit för att aldrig få slut på energi och en universal reseadapter när även powerbanken behövs fyllas på!

Praktiska_semesterprylar_3

Service & Teknik -Publicerat Juli 2022