fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Välkommen till påsken på Triangeln!

påsk_omslag_800

Besök Creative Studios på Triangeln plan 2 under påsken! Här ställer lokala konstnärer ut sina verk och det blir även påskaktivitet för barn i föräldrars sällskap. Konstutställningen är öppen 10-18 hela påsken. 

Lite mer om konstnärerna i Creative Studios

Re:Nude – hållbart statementpiece

Handgjorda bruksföremål som krukor, vaser och äggkoppar skulpterade till kroppar samt målade i stilfullt lekfulla mönster och färger. Det bästa? De är gjorda av återbruk, där pre loved-things från lokala secondhandbutiker får nytt liv med lera och färg. Hållbarhetstänket är grunden i en kroppspositiv konst som utmanar normer, samtidigt som du får ett statementpiece hemma!

 

Oskar Henze – ”Du ser mig och jag ser dig”

Via måleriet skapar Oskar Henze kontakt mellan individer på fundamentala nivåer.

– På ett sätt är vi alla människor skapta på samma principer, men det betyder inte att det finns variationer. Vi bär vår alldeles unika kod, trots så grundar sig dessa unika koder i samma byggstenar. 

Hans konst återspeglar att alla individer är unika men samtidigt är människan av samma art. Att vi alla någon gång upplever rädsla, kärlek, vrede, glädje eller nedstämdhet. Där livet handlar om att hantera dessa upplevelser för att uppnå stabilitet. Oskar förmedlar via sina verk mänskligt närvarande i sin råaste form. Med instinktiva och hastiga penseldrag fångar han ögonblick som för oss till en djupdykning i det mänskliga psyket. 

 

Ebba Melber – konsten är en balansgång mellan humor och drama.

I sina detaljerade penseldrag vill hon bättre förstå och förmedla vår mänskliga natur i färg och form. Ebba Melber är en iakttagare med skärpa och en trogen journalist kring mänskligt beteende. Hon berättar sin historia som hon ser den, obotligt och kaxigt.

Rityta 13

Tävla med oss!

När du är i Creative Studios kan du som är över 18 år passa på att tävla om en stor påsklåda full av produkter från butikerna på Triangeln, värde ca 4000 kronor. Tävla genom att fylla i talongen som finns upptryckt och lämna in den i gula lådan. Vinnaren meddelas via mail den 19 april.

påsk_2

Kul för barn i påsk!

I Creative Studios har vi även dukat upp med pennor och papper. Här kan alla barn, i sällskap av en vuxen, måla påskägg och sedan hänga upp dessa i vårt påskträd utanför Stadsmissionen. 

 

För varje målat ägg som hängs upp skänker Triangeln 10 kronor till Malmö Stadsmission. Hjälp oss att bidra till det viktiga arbetet för medmänniskor som lever i utsatthet!

påsk_1

Titta även in till Slöjd-detaljer som har påskpyssel för alla barn 14-15 April.

påsklov_sm

Vi ses i Creative Studios på Triangeln under påsken!

Hem & Fritid -Publicerat April 2022