fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Nyårsfesten

nyår-800

Allt inför en trevlig nyårsfest

Årets sista vecka är här och det är dags för nyårsfest. Har du koll på läget? Är dukningen, outfiten och dekorationerna på plats? Lugn, vi hjälper dig!

Duka till nyår

En extra snygg dukning är ett måste till nyår. Speciellt när ännu ett, ska vi kalla det något begränsande, år firas ut och det nya året välkomnas. Hos No47 finns det mesta du behöver för en riktigt snygg dukning. Det bästa är att allt går att återanvända under hela årets festligheter men passar även till lite vardagslyx en halvtråkig tisdag. Här finns underbara servetter eller dukar i linne och vackra handblåsta glas som sätter den extra touchen. Till dekoration kan du välja klassiskt svart, som en vas och servettringar från Hemtex. Lätta upp det mörka med ljusstakar i guld från Lagerhaus och du har dukningen klar. 

nyår-1

Glittriga partytillbehör

Vad vore en nyårsfest utan glittrigt glada partytillbehör? De gör faktiskt halva jobbet så att gästerna möts av en härligt festlig stämning. Välj en enkel dukning och låt piffet tala, Lagerhaus och Flying Tiger Copenhagen har såklart allt du behöver för att dekorera festen. Girlanger, partyvisslor, hattar, drinkpinnar, fotoaccessoarer, bordsdekorationer och vad vore en nyårsfest utan den guldfärgade fransgardinen i entren för att markera var tillställningen börjar. 

nyar-2

Klä dig för årets sista och första fest

Glitter brukar vara ledordet för en nyårsfest och varför ändra ett vinnande koncept? På Lindex hittar vi en paljetttopp och -kjol matcha upp med strassdiadem och örhängen i guld så är du good to go! För den som föredrar en klassisk kostym hittar du det hos Brothers. Här är utbudet av skjortor och matchande slipsar stort så det är bara att välja och vraka. Om du behöver komplettera din outfit i sista stund så har vi öppet till 16 på nyårsafton.

nyår-3

Något kul för barnen

Nyårskvällen kan bli oändligt lång för barn som väntar in raketerna vid tolvslaget. För att underhålla dem under festligheterna fungerar det fint med lite kreativt pyssel. Flying Tiger Copenhagen har aktivitetsböcker så att kvällen känns kortare. Du kan även köpa målarbok och vattenfärger, här finns något kul för alla åldrar! 

nyår-4

Så nu sitter du där och är redo för årets sista och första fest! Då vill vi passa på att önska alla kunder och besökare ett gott slut på året, var rädda om varandra så ses vi nästa år. Då bjuder vi på tips om hur du kan kickstarta det nya året. 

Hem & Fritid -Publicerat December 2021