fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Höstmode

Höstmode med fokus på nederdelar

Tillhör du dem som arbetat hemifrån sedan mars 2020 när covid-19 slog till på allvar? Har du bara tråkiga mysbyxor eller slappa tights i garderoben? Oroa dig inte, hos oss på Triangeln finns allt du behöver för att kunna göra en storstilad återkomst till kontoret eller skolan. 

Handen på hjärtat, visst har det varit skönt att bara behöva ha på sig en blus eller skjorta när det varit videomöten och sköna nederdelar på underkroppen? Den delen av kroppen har ju inte visats på skärm och det som inte syns finns som bekant inte. 

Men nu återgår allt fler till en någorlunda normal tillvaro där närvaro på jobbet eller i skolan krävs. Känner du att du inte har koll på hur höstens nederdelar 2021 ska se ut? Kanske har du ändrat både form och storlek så att inget längre passar? Vi hjälper dig att hitta nya nederdelar eller fina detaljer som kan få din arbetsplats att kännas lite mer lockande.

Vill du konsumera mindre och istället satsa på några säkra trotjänare är det skräddade ytterplagget eller en skräddad kostym något att investera i. Den kommer du att kunna ha nytta av många höst- och vintersäsonger framöver. De dressade plaggen syns både på dam- och herrsidan. På kontoret passar den stilen perfekt, så satsa på en snygg kostym och matcha upp med en fräsch blus eller skjorta och någon stickad tröja med fina detaljer som puffärm eller cutouts.

För att det ska kännas extra kul på jobb är det inte fel att investera i en ny mugg, en fin anteckningsbok eller varför inte en dagbok där du kan föra anteckningar över det som är viktigt för dig. Samtidigt kan du investera i en bra penna så att du slipper de billiga kontors pennorna där bläcket bara klumpar sig. Det är något visst att skriva för hand och kan ge en välbehövlig paus från all tid vi tillbringar framför diverse skärmar.

Den dressade looken är inte komplett utan en snygg väska att bära dina fina prylar mellan arbetsplatsen och hemmakontoret. Den klassiska Hinza-väskan finns i många snygga färger och du kan matcha upp den med din nya höstgarderob eller varför inte välja en riktigt vågad färg som piggar upp i höstmörkret? Annars är den klassiska portföljen ett givet val för din nya höstgarderob.

Oavsett om du tänker återgå till kontoret eller om du ska fortsätta arbeta hemifrån har vi något för de flesta stilar. Och du, snygga myskläder är en del av trenden 2021 så du kan vara stylish även på hemmakontoret!

Mode & Skönhet – Publicerat Augusti 2021