fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Den ultimata hemmakvällen

myskväll_thumbnail_800

Sommardagar och sol i all ära, men visst kan man längta efter att krypa ner i soffan och njuta av ett långt filmmaraton? Sensommarens allt mörkare kvällar är perfekt för att sätta ihop en ultimat myskväll. 

Bygg upp stämningen

När det kommer till hemmakvällar står mysfaktorn helt klart i centrum. Hoppa i din favoritpyjamas från Lindex eller Volt och tänd massa ljus i rummet. På Lagerhaus finns det ett brett urval av både vanliga ljus och doftljus, så att du kan välja ut precis din favorit. Även en ljusslinga från Kjell & Company sprider ett härligt varmt ljus så hjälper både kropp och själ att varva ner. Sedan är det bara att dra på några av Twilfits mysiga strumpor och bullra upp med kuddar och filtar. På Hemtex hittar du en uppsjö av olika härliga textilier, så det är bara att välja och vraka. 

myskväll-ändrad

Har du rätt utrustning?

“Hm, utrustning?” tänker du. “Till filmkväll?” Japp, du läste rätt. Vi snackar den perfekta muggen till varm choklad, skålar i plural för att ställa fram allt godis och glas för att släcka törsten. Den populära Mon Amie-serien från Rörstrand som du hittar på Önska slår aldrig fel och får vem som helst att känna sig som hemma. Fina och prisvärda glas finner du enkelt på Søstrene Grene. Pricken över i:et som ökar bekvämligheten och minskar spill-risken är en praktisk sängbricka. Helt klar revolutionerande för sträcktittande! Du hittar en sådan på Ikea. 

myskväll_2

Sött, salt och surt

Sist men inte minns, att rigga upp med massa olika snacks och godis är ett måste. Hemmakväll, Usupso och Normal förser dig med alla dina cravings. Här får du alltid tag i klassiker och även rykande färska nyheter före andra butiker. Kanske är du sugen på att vidga dina vyer och testa det japanska snackset Pocky eller amerikanska Lays Bugles? En storfavorit för chokladälskaren är Hemmakvälls perfekt förberedda chokladmix. För en känsla av höstmys kan du kombinera snacksbordet med en härlig kopp té, på Normal kan du hitta flera av Pukkas goda sorter. 

myskväll_3

Nu när du har allt riggat är det äntligen dags att luta sig tillbaka och trycka på play. Hoppas du får en riktigt mysig kväll!

Hem & Fritid -Publicerat Augusti 2022