fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Våra bästa tips för morsdagspresenter 2022

morsdag_800

Vad ska du köpa till mamma på mors dag? Välj ut något fint och uppskattat för att hylla kvinnan som är en viktig del i ditt liv. Vi har satt ihop en lista med förslag för alla plånböcker.

Morsdagspresenter under 300 kronor

Begränsad budget av någon anledning? Ingen fara, du vet att det är tanken som räknas! Ger du mamma något som hon verkligen vill ha kommer hon inte att bry sig om vad det kostat. Nytt mobilskal, en lyxig kräm eller en fin bok? Annars är Lagerhaus en självklar destination när det kommer till roliga presenter som passar de flesta. 

morsdag_1

Skönhetsprodukter till mamma

Är mamsen intresserad av skönhetsvård? Då är det Lyko eller Kicks som har presenterna värdig en riktig queen. Stylingprodukter, härliga dofter, närande ansikts- eller hårmasker. Allt efter status på din plånbok – köp någon enstaka produkt eller sätt ihop flera till en härlig presentkorg. Kanske räcker det med en ansiktsmask och ditt sällskap så blir mor garanterat nöjd.

morsdag_2

Något extra fint mors dag

Om din budget inte vet några begränsningar kan du slå på stora trumman. Smycken, ett lyxigt nattlinne eller en härlig kimono. En praktisk strandväska för lata dagar på stranden är ett annat bra tips. Ge som den är eller fyll den med solkrämer och du har en present som varar länge. Behöver du tips på vad du kan fylla den med kan du läsa vår inspirationsblogg som innehåller Allt för en tripp till stranden

morsdag_3

Om du har svårt att bestämma dig eller inte hittar något som passar den mamman du vill fira kan du alltid ge bort ett presentkort och ditt sällskap under en dag på Triangeln. Här kan ni äta lunch eller fika och vila benen mellan shopping-turerna. Vi ses!

Hem & Fritid -Publicerat Maj 2022