Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Skönhet inifrån och ut

Mode & Skönhet – Publicerad februari 2023

När våren är på ingång kan det vara härligt med en extra boost. Kanske är du ute efter en smidig hudvårdsrutin som får din hud att stråla ikapp med de första solstrålarna? Eller kosttillskott som stärker hår, hud och naglar? Med produkter från Triangelns butiker kan du ge dig själv det lilla extra för att både må bra och se bra ut.

Hudvård för din vardagsrutin

Hud som mår bra ser bra ut. Satsa på produkter som verkligen känns bra för din hy. Hos Kicks hittar du härliga produkter från skin treat-serien, monsun-serien och favoriten La Roche-Posay hittar du hos DOZ Apotek. Satsa på en bra rengöring och en härlig ansiktskräm som ger fukt. Är du osäker på vad just din hudtyp behöver? Fråga gärna vår personal så hjälper de dig att hitta rätt.

Vårda från insidan

För att huden ska må bra behövs inte bara bra hudvårdsprodukter. Den behöver även få näring inifrån. Hos Life och Apoteken hittar du vitaminer och kosttillskott som stärker hår, hud och naglar. Att satsa på sitt välmående syns även utåt.

Det “lilla” extra

Om du vill ha det lilla extra för ditt hemmaspa eller en extra lyxig hudvårdsrutin så hittar du många favoriter hos The Body Shop. De har allt från exfolierande peelings till lugnande ansiktsmasker beroende på vad din hud behöver just nu.

Att hitta skönhetsrutiner och vanor som passar just dig är A och O. Oavsett om du är ute efter nya vardagsfavoriter eller det lilla extra i ditt hemmaspa så hjälper vi dig. Kom gärna in till oss så guidar vår kunniga personal dig vidare.