Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Hunkemöller – Ny kollektion av badmode.

Erbjudanden, Mode & Skönhet, Uncategorized – Publicerad april 2024

Precis som värmen från solen är en komplimang smittsam. Enkla ord kan förgylla någons dag. Ord är så kraftfulla att de får dig att stråla, stärker ditt självförtroende och ger dig energi. Ge dem, ta dem. Own your glow.

 

Hunkemöllers designteam har sett över och förnyat hela kollektionen med förbättrad passform, nya former, innovativa tyger med premiumkvalitet. Från glamoröst och utmanande till subtilt och diskret, badkläderna har något som passar alla smaker, inklusive bikinis, one-pieces och enkla cover-ups. Fokus på detaljerna är avgörande, med olika formpressade silhuetter, samt vadderade och ovadderade modeller. Det finns också alternativ med fylligare sidosömmar för diskretion och foder framtill i power mesh framtill för att förstärka dina naturliga former. Oavsett vad du föredrar har kollektionen det kompletta spektrumet av rumptäckning: Rio (full täckning), Cheeky (medium täckning), Highleg (minimal täckning) och String (ingen täckning).

 

Bland höjdpunkterna finns:
Santorini one-piece med djup urringning, U-wire-stöd, foder framtill i power mesh och Rio-täckning.
Crinkle one-piece med låg urringning och rygglinje, med mjuka fasta kupor för stöd och Cheeky-täckning.
Maui triangelbikini i virkad trikå, utsmyckad med pärldetaljer och avtagbar vaddering.
Scallop one-piece med en feminin skålad urringning, avtagbara band och invändig struktur som gör att den sitter på plats när den bärs axelbandslös; den finns också i en variant i halterneck.

 

 

 

I högsommarvärmen är dessa vibbar on point – tänk dig kul med vänner, avkoppling, upptäcktsfärder och att njuta av säsongens frihet.