Håll dig uppdaterad om senaste nytt och låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning och mat.

Best dressed guest

Mode & Skönhet – Publicerad juli 2024

Stig in i sommarens tillställningar med stil och var bäst klädd på hela festen! Vi är mitt i högsäsong för sommarfester och bröllop och det kan vara knepigt att hitta rätt skor till kostymen eller sommarklänningen. Men, det är ingen anledning att hänga läpp! Vi har valt ut sommarens klockrena val för att inspirera och lösa sko-krisen. Oavsett om du är mest bekväm i ett par färgsprakande klackar, tidlösa loafers eller sköna sandaler hittar du skorna som gör din outfit komplett på Triangeln.

 

Den lilla svarta fungerar alltid, även för skor! Här har vi en enkel men elegant sandal som passar till de flesta outfits. Med sin slip-in-modell och mjuka sula är den lika skön som ett par Birkenstocks, men i dekorativt material och fina detaljer. Svårt att gå fel med!  

 

Det är sant, den är tillbaka… Ballerinaskon! En av sommarens största trender är den klassiska ballerinaskon och det är vi tacksamma för! Den är skön, smidig, lätt att styla och bekväm för de som helst undviker klackar. Med ballerinaskor kan du vara precis lika uppklädd men slippa skavsår och ont i fötterna. Här har vi en lekfull variant som sticker ut från mängden och gör din outfit mer intressant.  

En ljus och stilren klack, vad mer kan man önska? De smala remmarna ger ett nätt och fint intryck som kompletterar varje look till sommarfesten. Den breda och inte allt för höga klacken gör det enklare att gå men ger dig ändå en förlängd och elegant profil. Om du bara är ute efter en enda sko som löser alla sommarens fester är detta rätt val.  

 

Här har vi en klassisk tennisinspirerad sneaker i äkta skinn. Det hållbara materialet gör att skon kommer hålla länge, och den klassiska looken kommer aldrig ut stil. En smart och långsiktig investering! Du kan kombinera dem med en härlig sommarskjorta eller bruten kavaj när du vill vara uppklädd men behålla en avslappnad känsla.  

En tidlös kostymsko för de mest uppklädda tillfällena, det har du här. Denna sko är både festfin och bekväm, med sin innersula av memory foam. Tänk på att matcha skons färg med färgen på bältet så att outfiten blir sammanhängande. Bruna skor betyder alltså brunt bälte! 

För sig som har bekvämlighet som första prioritet är skor ifrån Skechers verkligen att rekommendera. Denna sommarsandal har en memory foam-sula som är stötdämpande, mjuk och skön. Även om komforten står i fokus så är det fortfarande en stilmässigt snygg sko med dekorativa remmar, fina detaljer och snygg klack. 10/10! 

 

Har du inte hittat ditt favoritpar än? Här kommer ett helt gäng härliga skor från våra butiker, det är bara att välja och vraka!