fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Sommarens klänningar

Sommarens klänningar — långa, blommiga & ljuvliga

Puffiga ärmar, blommor och sköna material. Vad är viktigt för dig när du är på jakt efter den rätta sommarklänningen? Själv vill jag ha blommor på midsommar, löst och luftigt på stranden och något kortare när jag fått färg på benen. Här har vi samlat ett axplock från Triangelns butiker.

Den gröna, blommiga klänningen från Gina Tricot är för mig den perfekta strandklänningen. Dock behöver man vara ganska lång för att inte se ut som ett tält.

Den blå maxi klänningen från Lindex tar jag gärna på mig till restaurangbesöket eller den lilla träffen med vännerna. Denna kan många olika kroppstyper bära upp. Bäst blir det på den som har lite smalare axlar.

Den aprikosfärgade klänningen från Lindex blir avslappnad och skön med solhatt, sandaler samt elegantare med fina accessoarer och klackar. Den lämpar sig för i stort sett vilken kroppstyp som helst.

Vero Moda har många kortare klänningar med volang. De kan också bäras av alla men passar kanske extra bra för de som är lite kortare. Ljuvlig midsommarklänning som kan bäras dag och natt hela sommaren.

Gina Tricot har även en härlig blommig klänning. Det storblommiga känns helt rätt denna sommaren. Vi tar gärna i ordentligt med extra allt denna sommaren.

Den sista klänningen jag vill nämna är den blommiga skjortklänningen från Veromoda. Du kan ha den som den är men du kan också ha den uppknäppt med vita jeans och linne. När benen fått färg är det fint att knäppa upp den så att du får ett sprund fram. En klänning du kan styla på många olika sätt.

Hoppas du har fått lite inspiration till din sommargarderob. Vilken är din favorit?

Mode & Skönhet – Publicerat Juni 2021