fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Återvinn för en friskare planet

källsortera_800

Varför ska vi sopsortera? 

Sorterade sopor kan återvinnas till nya produkter, vi sparar då på jordens resurser och en stor mängd energi som annars hade krävts för att tillverka nya produkter från grunden. Våra sopor kan också innehålla farliga ämnen. Genom att sortera tas dessa om hand på ett bra sätt. Därmed skyddas både människor, djur och miljö. Man är också enligt lag skyldig att sortera sina sopor, vilket många inte vet om. De flesta är duktiga på att källsortera, men en hel del produkter hamnar på fel ställe. Vet du t.ex var du ska sortera bakplåtspappret, munskyddet eller chipspåsen? Vi hjälper dig att hitta rätt och göra sorteringen lätt!

Var hör skräpet hemma

källsortera_1
källsortera_2
källsortera_3
källsortera_4

Källsorteringskärl för alla behov

Det ska vara enkelt att källsortera. Du kan hitta den lösning som matchar dina behov genom att hitta den storlek och typ av kärl som passar just för dig. Huset hjälper dig att hitta den perfekta utrustningen så det blir smidigare och roligare att sortera. Tillsammans gör vi vardagen mer hållbar!!

Vem vill inte ha Clas Ohlsons smarta utdragbara källsorteringssats med tre behållare i två olika storlekar för t.ex komposterbart avfall och två för övrigt avfall såsom brännbart, metall eller plastavfall. Stålställningen med de utdragbara skenorna passar de flesta diskbänkskåp och förenklar hanteringen av sopor.

Addera med de staplingsbara källsorteringsboxarna med vikbara lock från Clas Ohlson som du kan placera var du vill. Perfekt att ställa i ett skåp, förrådet eller i garaget. De finns i två storlekar och gör det sedan lätt att ta till återvinningsstationen och återvinningscentralen när de är fyllda.

Komplettera med Clas Ohlsons miljövänliga soppåsar av återvunnen plast som finns i flera färger. Måttet är 51 x 58 cm och passar i olika sopkärl som papperskorgar, pedalhinkar etc. 

källsortera_5
källsortera_facit

Välkommen till oss på Triangeln!  

Hem & Fritid -Publicerat Augusti 2022