Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

DIY-julpyssel för barn och vuxna

julpyssel_800_omslag

Vill du hinna med lite julpyssel så här veckorna före jul? Men hur ska du komma på idéer och hinna köpa allt material? Ta det lugnt, våra experter hjälper dig med färdiga diy-set.

Diy-set som kittlar kreativiteten

Hos Flying Tiger Copenhagen är mottot att julen inte behöver kosta en förmögenhet. Även här finns en mängd julpysselset. Vill du sy, måla eller limma? Här finns något som kittlar kreativiteten hos alla i familjen. Passa på att köpa med dig ett set juliga stämplar, de kan du använda för att skapa personlig och snygg bordsplacering till julafton.

Familjärt julpyssel

Vi tittar in hos Søstrene Grene och hittar en handfull diy-set. Här kan du skapa allt från tomtenissar till stjärnor och broderade etiketter. Varför inte bjuda in hela familjen till en mysig och kreativ pysselstund över en kopp glögg och några nybakade pepparkakor? Med färdiga diy-set blir det enklare att bjuda in till julpyssel. 

julpyssel_1

Kreativ pysselstund

Slöjddetaljer har butiken fylld med material för ett kreativt skapande och här kan du, så klart, hitta allt som julpysslet kräver. Det finns diy-set för både vuxna och barn, bland annat kan du måla snögubbar eller knåpa ihop ett jul-par att hänga i granen. Låt barnen skapa julpyssel till släktingarna med hjälp av ett julpysselset som innehåller kort, granar, rit- och pysselark. För de barn och vuxna som gärna skapar lite mer fritt finns ett juligt pysselset. Det är fyllt av piprensare, pom-poms, ögon, garn, filt, glitter och mycket mer. 

En enkel julafton

När du ändå är hos Slöjddetaljer kan du passa på att göra det lite enkelt för dig genom att köpa en pysselbok med klistermärken att ge barnen som morgonpresent på julafton. Den håller dem sysselsatta hela vägen fram till Kalle och hans vänner och ger dig tid över. För vem behöver inte lite extra tid till förberedelser på julafton?

julpyssel_2

Välkommen in på Triangeln och stryk en del av punkterna på julens to do-lista. Don’t worry – vi hjälper dig!

Hem & Fritid -Publicerat November 2021