fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Maxa julmyset 2021!

julmyset_blogg_framstida

Hur får du mest ut av julmyset under julen 2021?

Julen 2021 är inte optimal om vi ser till antalet lediga dagar. Det gäller att utnyttja tiden och maxa julmyset och vi vet hur.

Myskläder i soffan

Inget slår att palla upp ett gäng kuddar i soffhörnan samtidigt som du glider in i dina mysigaste kläder. Kryp upp i det fluffiga havet, lägg dig under en härlig filt och starta valfri streamingtjänst. Behöver du någon form av strömningsenhet finns till exempel Googles chromecast hos Kjell & co, välj en enhet som är kompatibel med dina övriga enheter som telefon och dator så blir det enklast, så det är upp till dig: Apple eller Android?

julmyset_blogg_första

Så vad ska du göra under din ledighet?

Ligga på soffan eller i sängen och sträcktitta på serier och julfilmer har sin charm, men om det kryper i kroppen på dig efter någon dag finns det annat att göra. Investera i några roliga spel, skaffa en rogivande målarbok eller ta upp en bortglömd hobby som akvarellmålning. Slöjd-detaljer har det du behöver för att starta din nya mindfullness-aktivitet såsom penslar, block och färger. Känn hur lugnet lägrar sig i ditt sinne!

julmyset_blogg_mitten

God helg på alla vis

Vad är en julledighet utan godsaker? Ingenting! Poppa popcorn, gör ditt eget julgodis, köp lyxiga praliner eller slå till på en hel hink lösgodis från Hemmakväll. Det viktiga är att det räcker under hela julen. Popcornmaskin för enkelhetens skull finns att köpa hos Kjell & co och du klarar dig så klart inte utan dessa underbara röd- och vitrandiga popcornbehållare. Det blir som på bio, fast hemma! 

julmyset_blogg_sista

Ut och få frisk luft - selfcare!

Om du känner att du behöver ut och få lite frisk luft kan du fynda på mellandagsrean. Hos oss på Triangeln kan du shoppa säkert och butikerna följer gällande restriktioner. Om du behöver en paus kan du alltid ta en fika på Wayne’s coffee eller Espresso house. Något gott att dricka och äta för att få upp blodsockret inför fortsatt fyndrunda är ett måste. När du ändå är ute och fynda på rean får du inte glömma bort dig själv. Passa på att få naglarna fixade eller klipp håret inför nyår. Hos oss finns flera salonger som gärna står till din tjänst. 

Med önskan om en riktigt skön ledighet, fina julklappar och många fynd på mellandagsrean önskar vi dig en god jul – helt enkelt!

Hem & Fritid -Publicerat December 2021