Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Höstnyheter

Nyheter i butikerna

Med en ny säsong runt hörnet och när känslan av förändring infinner sig börjar vi också känna suget efter att uppdatera garderoben. Vi tar blicken från den sista sommarrean och börjar kika på de första nyheterna som redan trillat in på Triangeln. Idag har vi samlat några stilsäkra modenyheter som kommer att dra till sig beundrande blickar på gatan i höst. 

Ett plagg som återkommer i flera butiker är den rutiga skjortjackan. Den är helt enkelt perfekt för den tidiga höstens skiftande temperaturer och passar lika bra på promenaden med hunden som till första dagen på din nya skola. Jackan på bilden med de gröna rutorna hittar du på Gina Tricot.

Förra höstens trend gör sig påmind även i år och du kan säkert gissa vad vi syftar på – västen. Bland en uppsjö av olika modeller och färger hittar vi en läcker favorit inne på MQ Marquet, där trenden kombineras med ett klassiskt och hållbart hundtandsmönster. Till denna piffar vi gärna med väskor och solglasögon från Gina Tricot och Bik Bok för en komplett look.

Nyheterna inom herrmode är bland annat en blå overshirt från KappAhl och en gul jeansjacka från Carlings. Dessa plagg är utmärkta för att bygga lager på lager och skapa avslappnade men snygga stilar. Inte minst är det praktiskt att ha något snyggt att slänga över t-shirten när chefen ringer in dig till ett oväntat zoom-möte! 

Detta är bara början och de kommande veckorna kommer butikerna fyllas med nytt och fräscht mode du inte vill missa. Välkommen in till oss på Triangeln!

Hem & Fritid – Publicerat Augusti 2021