fbpx

Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Höstmysets must haves

höstmys_omslag

5 must haves för höstmyset

Hösten är här och med den kommer lusten att krypa upp i soffan och mysa. Vi har listat 5 must 

haves som du inte klarar dig utan där i soffhörnan. Läs och låt dig inspireras till höstmyset.

1. Mystofflor

Fötterna har behov av lite extra värme under vinterhalvåret. Varför inte unna dem ett par härliga inneskor? Vi hittade dessa fluffiga mystofflor på Gina tricot. Där finns flera härliga tofflor som värmer dina höstfrusna fötter. Nu slipper du frysa om tassarna när du gör utflykter från soffan till köket i jakt på något som kan hjälpa dig att hålla värmen från insidan. 

 

2. En kopp te

En härligt doftande kopp te värmer gott i höstrusket. Tänk att krypa upp i soffhörnan och lägga händerna kring en varm och ljuvligt doftande stor kopp. Te sägs ha flera egenskaper som är bra för hälsan så varför inte prova? Kahls har ett te som heter höstglöd och som är så där härligt mustigt, perfekt för en kylig höstkväll. Med toner av tranbär och fläder ger det ditt höstmys en härlig smak. 

 

3. Ljuslyktor

För att skapa den där riktigt härliga höststämningen krävs så klart ett gäng ljuslyktor. En fin heminredningsdetalj som både ger ljus och värme. Hos Lagerhaus finns många snygga ljuslyktor, köp flera i olika storlekar och arrangera dem på ett ljusfat så har du en dekorativ stämningshöjare. Fungerar lika bra med levande ljus som med led.

hostmys_bild1

4. Ullfilten 

Vad vore höstmyset utan en riktigt härlig filt? Satsa på en snygg ullpläd som du kommer att kunna använda i många år. Det är bra både för plånboken och miljön. Filten fungerar samtidigt som en vacker dekoration på soffan när du inte använder den. Din mysiga ullfilt värmer dig året om både under blåsiga höstkvällar och svala sommarnätter. Ull är ett underbart naturmaterial som dessutom är antiseptiskt och självrengörande. Det gör att du inte behöver tvätta den så ofta. På Hemtex hittar du ett värmande sortiment av ullfiltar för alla smaker. 

 

5. Kuddar

För att kunna göra det riktigt bekvämt för dig där i hörnet av soffan krävs så klart ett gäng mysiga kuddar. Hos Lagerhaus hittar vi många snygga, roliga och sköna kuddar att luta dig emot. Köp gärna några extra för att kunna bulla upp riktigt ordentligt så att du sitter bekvämt. Varför inte en sovande björn eller en läckert randig kudde?

 

Bonustips!

En bra bok. 

Det finns inte mycket som slår känslan av att hålla en riktig bok i händerna. Knastret när den öppnas, sidorna frasande och doften av trycksvärta. Boken har en självklar plats i höstmyset. På Akademibokhandeln fick vi tipset om Den hemliga gåvan av Natascha Lester. Författaren har inspirerats av historien om Christian Dior och hans syster, Catherine, som var aktiv i den franska motståndsrörelsen. Så luta dig tillbaka för att njuta av en spännande och fängslande historia. 

höstmys_bild2

Saknar du något mer för att göra ditt höstmys komplett är du så klart välkommen in till oss på Triangeln, Malmös mest centrala köpcenter. 

Hem & Fritid -Publicerat Oktober 2021