Låt dig inspireras av säsongens trender inom mode, sport, heminredning
och mat här på vår inspirationsblogg.

Höstlovsaktiviteter

omslag_800

Att göra på höstlovet 2021

Äntligen höstlov! Men vad ska du göra med barnen eller kan de roa sig själva? Hur ska du kunna hitta på aktiviteter som passar alla i familjen? Ta det lugnt, på Triangeln har vi aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar. 

Malmö dance week 2021

Tisdag-torsdag under vecka 44 sjuder Triangeln av dans. Malmö dance week kommer att ha workshops och uppvisningar i Creative Studios på plan 2. Tillsammans med danslärare kan du delta i workshops och lära dig mer om olika dansstilar. Är du ingen dansare kan du prova på att vara dj. Det finns workshops med riktiga proffs som lär dig allt du behöver för att skapa musiken du vill.

Anmälan sker på plats, se mer info i våra stories på Instagram @triangelnmalmo under lovveckan. 

bild_1

Kreativt pyssel på höstlovet

Är du sugen på att pyssla? Hos Slöjd-detaljer på plan 2 kan alla barn, som har en vuxen med sig, pyssla ihop en reflexslända. Workshopen är öppen dagligen mellan den 1-7 november klockan 11-16. Blir du sugen på att pyssla mer finns det diy-tips för alla på slöjddetaljer.se, sortera efter kategori eller scrolla och låt dig inspireras. I butiken hjälper de dig gärna med allt material du behöver för att gynna kreativiteten hos barn i alla åldrar.

bild_2

Ännu mer pyssel för kreativa barn

Søstrene Grene har även de många fina diy-tips på sin hemsida sostrenegrene.com/se. Här kan du sortera och filtrera efter kategori så att det passar dig och dina barn. I butiken på plan 2 kan du fylla på lagret med garn, stickor, papper, pärlor och andra nödvändiga prylar för ett härligt kreativt lov. Passa på att fylla upp pysselförråden ordentligt så att de säkert varar under hela veckan! 

bild_3

Höstiga dagar fyllda av spel

Även om vi hoppas på härligt soliga höstdagar är risken för regn och blåst stor. Varför inte tillbringa en hel dag inomhus med roliga spel för hela familjen? På Akademibokhandeln på plan 2 finns många spel som passar alla åldrar, det är upplagt för en mysig speldag helt enkelt. Om du istället är sugen på att krypa upp i soffhörnet med en bra bok hjälper de gärna till att hitta något som väcker läslusten hos just dig och dina barn. 

 

bild_4

Oavsett vad du vill göra under lovet kan vi på Triangeln hjälpa dig så att det blir en rolig, kreativ och inspirerande ledighet.

Hem & Fritid -Publicerat Oktober 2021